0

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο, με τον Χουάνκαρ να συμμετέχει σε μέρος της σημερινής προπόνησης. Καλύτερα ο Ισπανός που θα είναι στην αποστολή για το ματς της Κυριακής.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Χουάνκαρ να συμμετέχει σε μέρος της σημερινής προπόνησης και αποτελεί την μοναδική εκκρεμότητα αναφορικά με τις απουσίες. Ο Ισπανός είναι καλύτερα και θα βρεθεί στην αποστολή, αλλά πιθανώς να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Μπερνάρ προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στην διάθεση του Σέρβου προπονητή. Οι δύο πρώτοι διεκδικούν θέση στην βασική ενδεκάδα, ενώ ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως αλλαγή.

Παράλληλα, το βάρος στη σημερινή προπόνηση έπεσε στο κομμάτι της τακτικής, που είναι φυσικά ιδιαίτερα σημαντικό ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη σημερινή προπόνηση:

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, με την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν με τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Χουάνκαρ προτού κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Αυτή είναι η προϋπόθεση του Γιοβάνοβιτς για απόκτηση free agent παίκτη

Previous article

Κανονικά για σέντρα το ντέρμπι: Βρήκε διαιτητή ο Μπένετ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.