0

Παρά το γεγονός πως έλειψε από ένα ματς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρώτος σκόρερ στη φάση των ομίλων του Eurobasket! Κορυφή και στο ranking, ψηλά… παντού ο Σάσα Βεζένκοφ.

O Έλληνας σούπερ σταρ… σάρωσε στα πρώτα παιχνίδια του Eurobasket και οδήγησε την Εθνική μας στο 5-0, έστω και αν δεν έπαιξε στο ματς με την Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα, ο «Greek Freak», που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην αναμέτρηση με την Εσθονία, τερμάτισε στη θέση του κορυφαίου σκόρερ στην φάση των ομίλων, με 29,5 πόντους μέσο όρο.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έμεινε τρίτος, με 26,6 πόντους, ενώ δεύτερος ήταν ο εξαιρετικός Σάσα Βεζένκοφ με 26,8 πόντους ανά ματς. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν πρώτος στην αντίστοιχη λίστα των ριμπάουντ (12,2 μέσο όρο), αφήνοντας πίσω του τους Βαλαντσιούνας, Γιόκιτς, Γκομπέρ και Αντετοκούνμπο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Γιάννης ήταν κορυφαίος και στο efficiency με 33,8 πόντους, σε μία λίστα που περιλαμβάνει ακόμα τους Βεζένκοφ (31,2), Γιόκιτς (29,8) και Ντόντσιτς (28,4).

Κανονικά για σέντρα το ντέρμπι: Βρήκε διαιτητή ο Μπένετ!

Previous article

Πάει για πάγκο ο Χουάνκαρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.