0

Αν είναι να τα κάνει κάποιος ρόιδο, ας είναι ξένος: για να ψάχνουν μετά κάποιοι σε ποιο ξενοδοχείο έμεινε, με ποιους συζήτησε το Σάββατο πριν από το ματς και ποιος του νανούρισε ένα παραμύθι για να κοιμηθεί.

Aν ο στόχος του Στιβ Μπένετ στην εφετινή σεζόν ήταν η «ανάπτυξη» των νεαρών Ελλήνων διαιτητών και η πρόοδος των παλιών (γι’ αυτό δεν κατηγορούνταν μεταξύ άλλων ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ;), το 50% «κάηκε» από την 4η αγωνιστική, εφόσον ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να σφυρίξουν εφέτος Ελληνες διαιτητές σε ντέρμπι. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τονίζει σχεδόν σε κάθε συνέντευξή του ότι η ΚΕΔ είναι ανεξάρτητη και αποφασίζει ό,τι θέλει και την ίδια στιγμή λέει ότι τα ντέρμπι θα τα σφυρίζουν εφέτος μόνο ξένοι (επειδή έτσι αποφάσισαν οι ομάδες και ο ίδιος!): απίθανο ε; Λες και δεν μπορούσαν να το ξεκαθαρίσουν από την αρχή στον Μπένετ – που ασφαλώς πρέπει να παραιτηθεί μετά την ωμή παρέμβαση ομάδων/ΕΠΟ στον ορισμό ελληνικής διαιτητικής ομάδας στο ντέρμπι – ότι το κλίμα δεν σηκώνει Ελληνες διαιτητές εφέτος. Αν είναι να τα κάνει κάποιος ρόιδο, ας είναι ξένος: για να ψάχνουν μετά κάποιοι σε ποιο ξενοδοχείο έμεινε, με ποιους συζήτησε το Σάββατο πριν από το ματς και ποιος του νανούρισε ένα παραμύθι για να κοιμηθεί.

Αλλά ασφαλώς δεν είναι αυτό το μοναδικό απίθανο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα μιας χώρας όπου σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση της ΕΠΟ ο πρόεδρος της Λίγκας και ex officio αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας τσακώνεται (ευγενικά το λέμε…) με τον πρόεδρό της και τον αποκαλεί «άνθρωπο του Μελισσανίδη».

Δεν είναι το μοναδικό απίθανο μιας χώρας στην οποία ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν βάζει νερό στο κρασί του για κάποιους από τους περιορισμούς ως προς την εγγραφή των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο με αποτέλεσμα τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ να είναι στον αέρα.

Δεν είναι το μοναδικό απίθανο σε μια χώρα όπου είναι είδηση πρώτου μεγέθους αν δεν αποχωρήσει ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας. Σε μια χώρα όπου ρίχνονται στον κάλαθο των αχρήστων σχεδόν όλες οι (δεκάδες ανά σεζόν) επισημάνσεις/παρατηρήσεις της Sportradar.

 

 

Grand Prix Ιταλίας: Νίκη του Μαξ πίσω από το Αυτοκίνητο Ασφαλείας

Previous article

Τα highlights του Σάσαρι – Παναθηναϊκός (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.