0

Μπρινιόλι 7

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Έσωσε τον Παναθηναϊκό στη φάση του Αραούχο στο δεύτερο μέρος. Του γύρισαν αρκετές φορές την μπάλα οι πράσινοι, αλλά ήταν αλάνθαστος.

Γκάνεα 7

Μέχρι να κερδίσει το πέναλτι στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήταν καθόλου καλός. Από την φάση αυτή και μετά ήταν άλλος παίκτης. Βοήθησε πολύ το τριφύλλι και ήταν καλός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Πούγγουρας 8

Φοβερό ματς από τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος σε όλο το ματς δεν έχασε ούτε μία μονομαχία. Πρώτος σε όλες τις φάσεις και γενικότερα εξαφάνισε τον Αραούχο, που αναγκαζόταν να βγει έξω για να πάρει την μπάλα.

Σάρλια 7

Πολύ καλός και ο Σάρλια στο σημερινό ματς με την ΑΕΚ. Σωστές τοποθετήσεις και πολύ σωστές μεταβιβάσεις. Θετικό το πρόσημο.

Κώτσιρας 8

Με μια λέξη: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Έκανε το καλύτερο του ματς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αμυντικά ήταν απροσπέλαστος και αμυντικά σταμάτησε όποιον βρέθηκε μπροστά. Πραγματικά αλάνθαστος.

Ρούμπεν 7

Έκανε το λάθος στο 1-0 της ΑΕΚ, αλλά από εκεί και έπειτα ήταν καλός. Σωστές μεταβιβάσεις και ηρεμία στο παιχνίδι. Θετικό το πρόσημο και σε αυτόν.

Τσέριν 7

Καλός και αυτός σήμερα. Έτρεξε ακατάπαυστα και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να έρθει να η νίκη του τριφυλλιού. Γι΄ άλλο ένα ματς πολύ καλός.

Κουρμπέλης 7

Καλή εμφάνιση από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Έτρεξε, μάρκαρε, κυνήγησε τις φάσεις και με το πάθος που τον διακατέχει βοήθησε το τριφύλλι.

Αϊτόρ 8

Τρομερή εμφάνιση από τον Ισπανό εξτρέμ. Πέρα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έκανε ότι ήθελε την άμυνα της ΑΕΚ. Ήταν παντού και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να πάρει ένα τόσο σημαντικό τρίποντο ο Παναθηναϊκός.

Σπόραρ 7

Έδωσε πολλές μάχες. Πέρα από το γκολ που πέτυχε από την άσπρη βούλα, βοήθησε πολύ το τριφύλλι. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει άλλο ένα τέρμα, αλλά ήταν άτυχος. Όπως και να έχει με το γκολ του έδωσε τη νίκη.

Αλλαγές

Βέρμπιτς 7

Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αρκετά καλός όσο έπαιξε. Χρειάζεται ρυθμό.

Ιωαννίδης 7

Ήταν αρκετά καλός όσο έπαιξε. Μπήκε με πάθος και βοήθησε.

Μπέρναρ 7

Μόνο η είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο έφερε άλλη αύρα στον Παναθηναϊκό. Έδειξε ότι μπορεί να δώσει πολλά.

Βαγιαννίδης –

Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Γιοβάνοβιτς: «Ο χαρακτήρας έδωσε τη νίκη – Είμαι περήφανος»

Previous article

Με υπογραφή Αντετοκούνμπο στην 8αδα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.