0

Mεγάλες αλλαγές έχουν σημειωθεί στις αποδόσεις για τον φετινό πρωταθλητή, μετά τις παρουσίες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και το πέρασμα των πέντε πρώτων αγωνιστικών στη Superleague.

Ξεκάθαρο φαβορί παραμένει βέβαια ο Ολυμπιακός, ωστόσο η απόδοση των πρωταθλητών έχει ανέβει αισθητά, καθώς ήδη έχουν χαθεί τέσσερις βαθμοί κόντρα σε υποδεέστερα σύνολα (Αστέρα Τρίπολης και Βόλο), ενώ αίσθηση προκάλεσε η ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη που οδήγησε σε απομάκρυνση δεύτερου προπονητή μέσα σε λίγους μήνες. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν είναι η ομάδα με την περσινή δυναμική και γι’ αυτό οι στοιχηματικές πληρώνουν 2.15 να κατακτήσει και φέτος την κορυφή, ενώ στο τέλος της περασμένης σεζόν η συγκεκριμένη απόδοση ήταν στο 1.20 με 1.30.

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε, σημειώνοντας μεγάλη πτώση στην απόδοσή του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έδειξε τόσο στη ρεβάνς με τη Σλάβια όσο και στην πρεμιέρα της Superleague με τον Ιωνικό ότι φέτος έχει ενισχυμένη ομάδα. Παράλληλα, το άνετο διπλό στο Ηράκλειο επιβεβαίωσε ότι έχει άκρως ποιοτικές μονάδες που του δίνουν το κάτι παραπάνω. Αυτό που βλέπουν όμως οι στοιχηματικές και πληρώνουν πλέον στο 2.80 οι Πράσινοι να είναι πρωταθλητές τη νέα σεζόν, όταν λίγο καιρό πριν η απόδοση ήταν στο… 20.00, είναι η δυναμική που δείχνουν και η ικανότητα να κερδίζουν ακόμα και αν το ματς… στραβώσει, όπως έκαναν δηλαδή στο πρόσφατο ντέρμπι με την «Ένωση».

Στην τρίτη θέση βρίσκουμε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Η ΑΕΚ, η οποία είχε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με το 0-3 στη Λαμία και φάνηκε ότι τη φετινή σεζόν θα διαθέτει και τον… αέρα του νέου γηπέδου. Εντούτοις, το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς που έγινε στη Ριζούπολη συνοδεύθηκε από απρόσμενη ήττα από τον Βόλο. Ακολούθως, ήρθε και η ήττα στο ντέρμπι της Λεωφόρου από τον Παναθηναϊκό η οποία ανέβασε την απόδοση της ΑΕΚ από το 6.50 της προηγούμενης εβδομάδας στο 8.00 για να τη ρίξει στο 7.00 το άνετο διπλό στο Αγρίνιο επί του μαχητικού Παναιτωλικού.

Στο 10.00 ανέβηκε ο ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να ήταν στην αρχή του καλοκαιριού το δεύτερο φαβορί για τον τίτλο, με απόδοση στο 3.75, αλλά πλέον τον έχει προσπεράσει τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός, παρά τη θετική πρεμιέρα απέναντι στον Παναιτωλικό αλλά και τη νίκη με τον Ατρόμητο κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του ματς. Ο άδοξος ευρωπαϊκός αποκλεισμός και η περιορισμένη ενίσχυση, έχουν αναγκάσει τις στοιχηματικές να ανεβάσουν την απόδοση των Ασπρόμαυρων σε αρκετά μεγάλη απόδοση, έστω και αν βρίσκονται μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

 

Super League: Τα 13 δρομολόγια του καλοκαιριού προς την Τουρκία

Previous article

Mια τελείως διαφορετική ομάδα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.