0

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, εμφανίστηκε τρομερά απαισιόδοξος σχετικά με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει σε μία εκ των τελευταίων θέσεων της Euroleague. Συγκεκριμένα στην 16η. Προφανώς και δεν τον έχουν ικανοποιήσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Αλλά ούτε και ο Ντέγιαν Ράντονιτς και ο τρόπος παιχνιδιού του. Αναλυτικά ανέφερε:

”Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 16ος. Τον είδα με την Αρμάνι και δεν ήταν καλός. Δεν μου αρέσουν κάποια σχήματα που παίζει. Δεν είναι καλός γενικά στην προετοιμασία. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει δίδυμο Παπαγιάννη Γκουντάιτις. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν είχε πάρει τον Χασάν Μάρτιν”.

”Υπάρχουν φήμες πως θα φύγουν κάποιοι παίκτες όπως ο Άντριους. Δεν την εμπιστεύομαι την ομάδα και δεν δείχνει πως έχει σταθερότητα σαν οργανισμός. Δεν μου αρέσουν κάποιες αποφάσεις που πήραν. Ψάχνουν για τεσσάρι και πήραν τον Πονίτκα”.

πηγή: paopantou.gr
Oscar
Αιώνια πιστός.....δεν γίνεται αλλιώς.

Ράντονιτς: Τι του είπε ο Ζοτς για Παναθηναϊκό;

Previous article

Ανάλυση: Γιατί ο Παναθηναϊκός δέχεται λίγες τελικές και ελάχιστα γκολ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.