0

Έλειπε ένα χρόνο, αλλά έχει γυρίσει άλλος παίκτης και αποφασισμένος.

Δεν πάει πολύ καιρός απ’ όταν ήσουν ξανά εδώ, στονΠαναθηναϊκό. Βλέπεις καθόλου αλλαγές;

“Έλειπα ένα χρόνο μόλις, αλλά βλέπω στην ομάδα μία θέληση και μία εργατικότητα που δεν τη συναντάς εύκολα. Σίγουρα η προσθήκη του κόουτς (σ.σ. Ντέγιαν Ράντονιτς) είναι σημαντική. Ένας πολύ καλός προπονητής, που έχει βάλει το στίγμα του ήδη. Μας λέει καθημερινά το πόσο σκληρά πρέπει να παίζουμε και την ενέργεια που θέλει να βγάζουμε. Νομίζω το δείξαμε και στα δύο φιλικά με την Εφές και την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ. Δεν θέλω να πηγαίνω μακριά, πρέπει μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και να βγάλουμε αυτό που πρέπει τελικά στο γήπεδο”.

Στον ένα χρόνο που έλειπες, φαίνεται πως έχει γυρίσει άλλος παίκτης. Είναι τόσο μεγάλη η εμπειρία της Αμερικής που μπορεί να σε αλλάξει σημαντικά, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

“Αισθάνομαι πιο έτοιμος σωματικά και παικτικά. Σίγουρα με βοήθησε ο ένας χρόνος που είχα στην Αμερική, πήρα παιχνίδια και στη G-League και στο NBA, έζησα το όνειρό μου. Νιώθω πιο ώριμος, είδα αθλητές από τους οποίους πήρα πάρα πολλά στο NBA. Το στυλ το αμερικάνικο είναι κάτι το εντυπωσιακό, οι παίκτες φοβερά αθλητικοί και προσέχουν με απίστευτο τρόπο τα σώματά τους.

Ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) με βοήθησε πιο πολύ στο κομμάτι το εξωγηπεδικό. Μιλάμε για ένα τρομερό παιδί ο Γιάννης, μα πάνω απ’ όλα φοβερός άνθρωπος. Και ο Θανάσης και ο Γιάννης ήταν δίπλα μου κάθε μέρα, με συμβούλευαν. Από εκεί πέρα εγώ όντως νιώθω αλλαγμένος, το θέμα όμως είναι να το βγάλω αυτό στο παρκέ και να μη μείνουμε στα λόγια. Να βοηθάω τον Παναθηναϊκό και να νικάω, αυτό είναι που θέλω”.

Βλέπεις πιο μακριά τον εαυτό σου μαζί με τον αδερφό σου, τον Παναγιώτη, να μένετε εδώ για χρόνια και να ηγείστε ενός επόμενου μεγάλου Παναθηναϊκού;

“Αυτοί είναι μακρινοί στόχοι, που ειδικά κάθε Έλληνας παίκτης θα ήθελε να γίνει πραγματικότητα. Πόσο μάλλον εγώ με τον Παναγιώτη, που από μικροί υποστηρίζουμε τον Παναθηναϊκό και είμαστε μαζί εδώ τώρα! Από εμάς εξαρτάται, πόσο θα δουλέψουμε και να μείνουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί. Αυτό που κοιτάζουμε σε αυτή τη φάση είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε. Δόξα τω θεό, έχουμε πάρα πολλές ατέλειες! Και το λέω έτσι, γιατί με κάνει χαρούμενο να βρίσκομαι στο γήπεδο και να δουλεύω, ώστε να βοηθάω την ομάδα μου”.

Φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από τον Απόλλωνα

Previous article

Εκτινάχθηκε η αξία του Αϊτόρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.