0

Ο τραυματισμός του Σλοβένου, προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία στον διεθνή άσο, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κληθεί να καλύψει το κενό αυτό.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός μπορεί να απέκτησε τον Σπόραρ αλλά οι πωλήσεις του Μακέντα και του Καρλίτος άνοιξαν ακόμη περισσότερο τον δρόμο για τον Φώτη Ιωαννίδη. Με απόφαση του Γιοβάνοβιτς, το Τριφύλλι δεν πήρε άλλον σέντερ φορ και κάπως έτσι ο Έλληνας στράικερ προβιβάστηκε σε δεύτερος επιθετικός.

 

Ο τραυματισμός του Σλοβένου, προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία στον διεθνή άσο, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κληθεί να καλύψει το κενό αυτό. Μέχρι στιγμής στη σεζόν, όσες φορές πέρασε από τον πάγκο ήταν μόνο για ολιγόλεπτες συμμετοχές, με εξαίρεση εκείνη στο παιχνίδι με τα Γιάννενα. Οπότε θα ήταν άδικο να κριθεί.

Από κει και πέρα, όμως, οι απαιτήσεις που υπάρχουν, πλέον, είναι πολύ μεγαλύτερες, καθώς βρίσκεται στη τρίτη του σεζόν στο Τριφύλλι και σε μία ομάδα που δεν παλεύει απλά να μπει στη τετράδα αλλά βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 6/6 και κάνει πρωταθλητισμό.

 

Viral Έλληνας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη για τις ικανότητες του στο μπάσκετ! (vid)

Previous article

Το διπλό αριστούργημα Ρούμπεν σε Αϊτόρ: Ασίστ 51 μέτρων, δύο φορές σε 70 δευτερόλεπτα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.