0

Είναι πραγματικά απίθανο αυτό που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός με το συμβόλαιο του Αϊτόρ.

Λες και τον περίμενε να φτάσει στο πικ του, να καταστεί ο πρώτος σκόρερ και MVP του πρωταθλήματος (όχι μόνο της ομάδας του) για να κάτσει στο τραπέζι να συζητήσει για το νέο συμβόλαιό του, μόλις δύο μήνες προτού αποκτήσει το δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει. Λες και δεν έβλεπε κανείς τη βελτίωσή του σε όλους τους τομείς από την περυσινή περίοδο! Πήρε μεγάλο ρίσκο, όπως είχε πάρει και το καλοκαίρι με τον Χουάνκαρ ο οποίος τελικά έμεινε στο Τριφύλλι. Ο Αϊτόρ, όμως, δεν είναι «τριαντάρης». Είναι 26 ετών. Και έχει όλα τα ατού μαζί του πλέον σ’ αυτή την διαπραγμάτευση!Ενα εξ’ αυτών είναι τα υψηλότατα συμβόλαια άλλων παικτών οι οποίοι προφανώς έως τώρα δεν προσφέρουν όσα εκείνος.

Δεν θα καταστραφεί ο Παναθηναϊκός αν αποχωρήσει ο Ισπανός. Ομως, όμως αποδείχθηκε περίτρανα και στην υπόθεση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, όταν βρίσκεις έναν παίκτη που ταιριάζει στο πλάνο σου, είναι θετικό στοιχείο στα αποδυτήρια και προοδεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι, καλό είναι να τον κρατάς. Οσο κι αν νομίζεις ότι με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα απ΄ αυτά που ζητά, εσύ θα βρεις καλύτερο. Διότι τις περισσότερες φορές, δεν τον βρίσκεις τον καλύτερο.

Φέτος στα ντέρμπι είναι η χρονιά του!

Previous article

Viral Έλληνας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη για τις ικανότητες του στο μπάσκετ! (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.