0

Έγγραφα που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο αναφέρουν πως «κλείδωσαν» οι θέσεις της ποδοσφαιρικής αρένας του Παναθηναϊκού.

Η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων της Διπλής Ανάπλασης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, έφερε στην επιφάνεια μερικές από τις λεπτομέρειες του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησαν PDF που φέρονται να αποτελούν σελίδες του φακέλου που κατατέθηκε και εγκρίθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΝ. Τα οποία περιλαμβάνουν σημαντικές λεπτομέρειες.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που «διέρρευσαν» στο Ίντερνετ και δεν διαψεύστηκε η εγκυρότητα τους από καμία επίσημη «πηγή», η χωρητικότητα του νέου γηπέδου οριστικοποιήθηκε στις 38.022. Αριθμός μικρότερος από τον αρχικά αναμενόμενο, που έκανε λόγο μέχρι και 40.000 θέσεις.

Το γήπεδο στον Βοτανικό θα έχει τρία διαζώματα για φιλοξενία θεατών. Στο πρώτο και στο μεγαλύτερο, θα κάθονται στο 18.542 οπαδοί. Στο δεύτερο 12.469 και στο τρίτο (προβλέπεται μόνο στις δύο κεντρικές εξέδρες και όχι στα πέταλα) θα φιλοξενούνται 7.011 οπαδοί.

Στον φάκελο παρουσιάστηκαν και οι σουίτες που θα τοποθετηθούν στο νέο γήπεδο. Θα είναι δύο τύπων, των 10 ατόμων και των 20 ατόμων. Αυτές οι θέσεις θα πουληθούν πιο ακριβά στο νέο γήπεδο και θα αποφέρουν τα μεγαλύτερα έσοδα, κάνοντας ουσιαστικά τη διαφορά και στην κερδοφορία της ΠΑΕ.

Από το ρεπορτάζ στον Δήμο και στο Υπουργείο, τονίστηκε ότι πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για τους ακριβείς όρους του έργου, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα. Σε ερώτημα για τη χωρητικότητα, δόθηκε η απάντηση πως θα είναι μεγαλύτερη.

Τι ισχύει τελικά; Οψόμεθα για την προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου, που θα αποκαλύψει τις προδιαγραφές.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά την 1η αγωνιστική (Pic)

Previous article

Μάικ Τζέιμς και ο «διωγμένος» Ντιαλό συνέτριψαν μόνοι τους την Μπολόνια! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.