0

Ευρεία νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο Χαλάνδρι συντρίβοντας τον νεοφώτιστο Νηρέα με 11-3 στο εναρκτήριο φετινό ματς για την Α1 Πόλο Ανδρών.

Με το δεξί μπήκε ο Παναθηναϊκός στην φετινή Α1 πόλο Ανδρών συντρίβοντας στο Χαλάνδρι τον τοπικό Νηρέα με 11-3 . Ο Δημήτρης Μάζης έκανε το ντεμπούτο στον πάγκο του «τριφυλλιού» το οποίο το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου το βρήκε προηγούμενο με 5-2. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα δυο επόμενα δεκάλεπτα δεν δέχτηκε κανένα γκολ και το υπόλοιπο του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο Χατζηγούλας με 3 γκολ ενώ δυο τέρματα σημείωσαν οι οι Τζελάτης, Άτζιτς, Αλβέρτης και ο Πανταζόπουλος για τους νεοφώτιστους και απο τους «πράσινους» οι Τζελάτης, Άτζιτς και Αλβέρτης.

Οκτάλεπτα: 2-5, 0-0, 0-2, 1-4.

Νηρέας Χαλανδρίου (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης, Παπαδημητρίου, Χριστοφορίδης, Κουρμελές Γ., Μαυρωτάς Λ., Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος 2, Μπατσάρης, Τσιρώνης, Καρύδης, Κονταλέξης, Κακλής, Μανδαλιός, Νεγκίζ 1.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης 2, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος 1, Τόττης, Άτζιτς 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 3, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αυτή θα είναι η πρώτη… βόμβα Αλαφούζου – Κινείται αθόρυβα o ΠΑΟ – Ξεκίνησαν οι επαφές!

Previous article

Δύο αλλαγές στην 11άδα ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.