0

H πίεση στον Παναθηναϊκό

Μετά το τρίποντο στην Τούμπα, όμως, είναι πανθομολογουμένως νο1 εν δυνάμει πρωταθλητής ο Παναθηναικός. Κι αυτό το βάρος ουδείς γνωρίζει πως θα το διαχειριστεί από σήμερα μέχρι και την λήξη των πλέι-οφ.

Δεν είναι το πιο δύσκολο τεστ το σημερινό σε μία έδρα όπου έχει μία ισοπαλία και μηδέν ήττες στα τελευταία 12 μματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου, εναντίον μίας ομάδας η οποία μόλις την προηγούμενη Κυριακή πήρε το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι όμως και αμελητέα η σημερινή δοκιμασία!

Απόψε, του λείπουν ταυτόχρονα ο βασικός και καταλυτικός σέντερ φορ του, μαζί με τον πολύτιμο Τσέριν. Δύσκολο. Και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο δεδομένου ότι όσοι προπονητές και όσοι παίκτες κι αν πέρασαν από τους δύο σημερινούς αντιπάλους, ο Αστέρας σχεδόν πάντα είναι μία καρφίτσα στο μαξιλάρι για τον Παναθηναικό.

Το θετικό για τους Πράσινους είναι πως μοιάζουν απόλυτα συνειδητοποιημένοι για όλα αυτά. Όχι μόνο λόγω Γιοβάνοβιτς. Ξέρουν καλά οι παίκτες τι εστί Αστέρας. Απόψε θα διαπιστώσουμε σε πρώτη φάση αν το Τριφύλλι μπορεί να χτίζει αντισώματα και για την πίεση του πρωταθλητισμού.

Κάποτε «δεν έχουμε ανταγωνισμό στη χώρα», τώρα τους ενοχλεί που τους κοντράρουν

Previous article

Euro 2024: Με Γαλλία και Ολλανδία στο δρόμο για το Euro 2024 -Η προϊστορία της Ελλάδας με τους αντιπάλους της σε προκριματικές φάσεις

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.