0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει για τον Ιανουάριο τον Δανό Κρίστενσεν και τον Νορβηγό Χόβε, όμως το προφίλ των δύο μέσων δείχνει και τον προσανατολισμό του Παναθηναϊκού.

Δύο από τους παίκτες που απασχόλησαν σοβαρά τον Παναθηναϊκό στα μέσα του Σεπτεμβρίου, παραμένουν στα υπόψη του Γιοβάνοβιτς για τον Ιανουάριο. Ο Γιάκομπ Κρίστενσεν της Νόρτζελαντ και ο Γιόχαν Χόβε της Στρόμγκνοσετ έχουν το προφίλ που αρέσει στον Σέρβο προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο σε εφτά αγωνιστικές και με 21 βαθμούς καταλαμβάνει την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Είναι σαφές πως η διοίκηση θα επιδιώξει να ενισχύσει το ρόστερ, για να συμβάλλει στην κατάκτηση του τίτλου.

Ταυτόχρονα, οι δύο μέσοι που ξεχώρισε ο Γιοβάνοβιτς, σε συνδυασμό με τα στοιχεία του Ενίς Τσόκαϊ και του Ενίς Τρουιγιέ, δίνουν το μεταγραφικό στίγμα για τη συνέχεια. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει στο μυαλό του ένα ρόστερ με μακροχρόνιο ορίζοντα και όχι ένα δυναμικό μιας χρήσεως.

Ο Γιοβάνοβιτς ειδικά για τη μεσαία γραμμή, εστιάζει σε ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας, οι οποίοι παρόλα αυτά προέρχονται από 3-4 γεμάτες χρονιές στις ομάδες τους και έχουν δείξει προοπτικές. Για παράδειγμα, ο Κρίστενσεν και ο Χόβε θεωρείται από τους πιο ελπιδοφόρους box-to-box στη Δανία και στη Νορβηγία, αντίστοιχα.

Το συμπέρασμα είναι εύλογο: ο Γιοβάνοβιτς θα φέρει παίκτες τον Ιανουάριο, οι οποίοι θα μπορούν να παίξουν άμεσα, αλλά κυρίως θα αποτελέσουν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού.

Φυσικά, δεν αποκλείεται ο Σέρβος να στραφεί σε κάποιον ποδοσφαιριστή μεγαλύτερης ηλικίας. Πρωτίστως, για τον Ιβάν μετράει η ποδοσφαιρική αξία και η προσωπικότητα, αλλά στη συνολική εικόνα, ο προπονητής θέλει ένα υλικό με εξέλιξη.

Ο «τούρμπο» Αϊτόρ δεν κοιτάει πίσω και προσπέρασε όλους τους Ισπανούς γκολτζήδες!

Previous article

Οι παίκτες παίζουν για τη δόξα…. και το χρήμα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.