0

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία έδωσε πριμ 200.000 ευρώ για δεύτερη φορά μετά και την δεύτερη τετράδα νικών.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του προς το φετινό πρωτάθλημα αφού νίκησε με 2-0 τη Λαμία και έκανε το 8/8. Έτσι μέσω εσωτερικού κανονισμού οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μοιραστούν για τη τετράδα νικών 200.000 ευρώ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που δίνεται το συγκεκριμένο πριμ από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Γιάννη Αλαφούζο, που το είχε δώσει μετά τη νίκη με την ΑΕΚ που έγινε το 4/4 έτσι το ποσό άγγιξε τις 400.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Οι κώδικες παιχνιδιού του Γιοβάνοβιτς δεν «έσπασαν» ούτε στη Λαμία…

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να υπάρχει το καλύτερο δυνατό κλίμα στα αποδυτήρια και άπαντες να είναι ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram

 

Πονίτκα: «Για τον κόουτς Ράντονιτς η άμυνα είναι το πιο σημαντικό πράγμα»

Previous article

Η πρώτη ανάρτηση του Ιωαννίδη μετά τον τραυματισμό του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.