0

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ κάνοντας φοβερή ανατροπή υπέταξαν τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό με 3-1 σετ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των γυναικών.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε με ήττα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι με 3-1 σετ. ΟΙ «πράσινες» στο πρώτο σετ, παρ’ ότι προηγήθηκαν με 13-16, ηττήθηκαν με 25-19, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το 1-0.

Το δεύτερο σετ ήταν ένας… πράσινος περίπατος για τα κορίτσια του Μπράνκο Γκάιτς, καθώς με 16-25 έγινε το 1-1. Στο τρίτο σετ κρίθηκε η αναμέτρηση, όπου οι «πράσινες» δεν κατάφεραν να το τελειώσουν παρότι προηγήθηκαν με 20-24, με τις γηπεδούχες να κάνουν μία σπουδαία επιστροφή και τελικά να κατακτούν το σετ με 34-32.

Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά, όμως στο τέλος ο ΠΑΟΚ, έχοντας το αβαντάζ από την κατάκτηση του τρίτου σετ, κατάφερε να κάνει το 3-1 και να πάρει το τρίποντο.

Η αναμέτρηση:

Με μπλοκ της Παπαφωτίου, οι «πράσινες» προηγήθηκαν με 2-5 στο ξεκίνημα του σετ. Η εντυπωσιακή επίθεση της Ανθούλη διατήρησε την διαφορά στους τρεις πόντους (6-9) για τον Παναθηναϊκό. Το μπλοκ της Ανάε έδωσε προβάδισμα τεσσάρων πόντων (8-12) στο «τριφύλλι», το οποίο μπήκε καλύτερα στο ματς από τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινες» συνέχισαν να βρίσκονται μπροστά στο σκορ, με τις γηπεδούχες να ακολουθούν (13-16). Ένα σερί πέντε πόντων έφερε τον ΠΑΟΚ στο +2 (18-16), κάνοντας σπουδαία ανατροπή στο σετ. Εν τέλει, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ με 25-19, κάνοντας το 1-0.

Με επίθεση της Ανάε, το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 3-5 στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Ο άσσος της Μέντιτς διεύρυνε την διαφορά στους τέσσερις πόντους (6-10). Η Ανάε συνέχισε να είναι ασταμάτητη και με νέο πόντο ανέβασε και πάλι την διαφορά στους τέσσερις (12-16). Η συνέχεια του σετ ήταν ένας… πράσινος περίπατος, τα κορίτσια του Γκάιτς να κατακτάνε εύκολα το σετ (16-25) και να ισοφαρίζουν σε 1-1.

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν καλά και στο τρίτο σετ και προηγήθηκαν με 4-6. Η επίθεση της Ανθούλη διατήρησε την διαφορά του «τριφυλλιού στους δύο (7-9). Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με +5 (12-17), αναγκάζοντας τον Μάρκο Φενόλιο να καλέσει τάιμ άουτ. Μία κρίσιμη επίθεση της Ανάε έδωσε ξανά… αέρα πέντε πόντων στο «τριφύλλι» (17-22). Με το τέλος του τρίτου σετ να είναι… δραματικό, ο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ξεπέρασαν τους 30(!) πόντους, με το σετ να πηγαίνει στις γηπεδούχες με 34-32.

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 5-3 στο ξεκίνημα του τέταρτου σετ. Ο άσσος της Παπαφωτίου έφερε στα ίσια τις δύο ομάδες (8-8), με το τέταρτο σετ να είναι ντέρμπι. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πορεύονται χέρι-χέρι (13-13), με το σετ να είναι αρκετά αμφίρροπο. Με επίθεση της Χατζηευστριατιάδου, οι «πράσινες» ισοφάρισαν σε 18-18. Εν τέλει, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το με 25-23 και πήρε την νίκη με 3-1 σετ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τα σετ: 25-19, 16-25, 34-32, 25-23

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Με όλα του τα όπλα πλην Κουρμπέλη κόντρα στον Άρη!

Previous article

Γκάιτς: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.