0

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν συνάντησε καμία δυσκολία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθλητικό Συκεών, για την τρίτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών, με τις “Αμαζόνες” να επικρατούν με 78-49 και να διατηρούν το απόλυτο.

Κορυφαία και πρώτη σκόρερ για την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη ήταν η Αρίκα Κάρτερ. Η Αμερικανίδα γκαρντ σημείωσε 21 πόντους με το εντυπωσιακό 7/8 στα τρίποντα!  Πολύ καλή παρουσία είχε και η Έμιλυ Πότερ, με την σέντερ του “τριφυλλιού” να προσθέτει άλλους 19 μαζεύοντας παράλληλα και 6 ριμπάουντ.  Στον αντίποδα ξεχώρισε η Ρόμπινσον με 14.

Με αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να συγκατοικεί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο “αιώνιοι” έχουν ρεκόρ 3-0.

Δεκάλεπτα: 8-17, 23-35, 33-60, 49-78

Παναθλητικός (Διαβολεμένου): Ρόμπινσον 14(1), Βαντσιούρη, Μπαξεβάνου 2, Μυγδαλιά 2, Τράντα, Βασιλείου 6, Τόρλακ 2, Σαούθερλαντ 6, Ουίλιαμς 10, Σταματάκη 2, Καμπερίδου.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 8, Ζιάκα, Παυλοπούλου 8(1), Πότερ 19(1), Σωτηρίου 12(1), Μπουντούρη 8, Αλεξανδρή 2, Κάρτερ 21(7), Θεοδωρομανωλάκη.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ισοπαλία και αήττητοι οι άντρες στο πόλο

Previous article

Τα χρόνια πολλά του Παναθηναϊκού στο… τρένο Δώνη (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.