0

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ενθουσιασμένος με την πορεία της ομάδας, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο σε εννιά αγωνιστικές. Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι η Λεωφόρος είναι κατάμεστη, ενώ και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία, οι πράσινοι είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ωστόσο αυτό που θα γίνει στο Βόλο δεν θα έχει πραγματικά προηγούμενο. Οι πράσινοι έχουν πάρει 5.000 εισιτήρια, ωστόσο με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν οι οπαδοί του τριφυλλιού στο Πανθεσσαλικό υπάρχει ενδεχόμενο να ξεπεράσουν και τις 10.000. Δεδομένα μιλάμε για ίσως και την μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών σε εκτός έδρας αναμέτρηση στην έδρα αντιπάλου.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανηλειακό τη σεζόν 2003/04, όταν οι πράσινοι είχαν κατακτήσει και το πρωτάθλημα τη χρονιά εκείνη. Όπως και να έχει αυτό που θα λάβει χώρα τo Σάββατο δεν θα έχει πραγματικά προηγούμενο και ο Παναθηναϊκός θα νιώσει λες και παίζει στη Λεωφόρο.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ένα ξεχωριστό μήνυμα από τον Άκη Ζήκο για τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ! (Pic)

Previous article

Έφτασε ο Μπέικον: “Μ’ εμένα στην ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό”!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.