0

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση όπου έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το τρόπο που θα παραλάβουν τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Βόλο το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «πρασίνων»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η παραλαβή των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός, για όλους όσοι έλαβαν απαντητικό mail από την ΠΑΕ ότι το αίτημά τους έχει εγκριθεί, θα γίνει αύριο, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, 13:00-20:30 από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (δίπλα από τη θύρα 3).

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, πρέπει να έχετε διαθέσιμα ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ των κατόχων εισιτηρίου στο συγκεκριμένο αγώνα, όπως τα υποβάλατε στο σχετικό προς την ΠΑΕ αίτημά σας. Η αξία εκάστου εισιτηρίου είναι 20€ και η πληρωμή του θα γίνεται αποκλειστικά με μετρητά. Παρακαλείσθε να έχετε το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.

Εάν τελικώς δεν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο αγώνα, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε άμεσα, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των χιλιάδων φιλάθλων μας. Σε περίπτωση μη προσέλευσης σας αύριο για την παραλαβή του εισιτηρίου, το αίτημα σας θα ακυρωθεί.»

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Στο νοσοκομείο ο Φρόκου – Φόβοι για πρόβλημα στο χιαστό και αυτός!

Previous article

Μπέικον: «Έχω όλο το πακέτο, δεν ήρθα εδώ για… πλάκα» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.