0

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 την Τρέντσιν και πήρε προβάδισμα στην επόμενη φάση του Youth League με σκόρερ τους Μπιλάλ και Φρόκου αλλά είδε τον δεύτερο να τραυματίζεται σοβαρά στο αριστερό γόνατο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Youth League καθώς την Τετάρτη το βράδυ κέρδισε στη Λεωφόρο με 2-0 την Τρέντσιν από τη Σλοβακία με γκολ που πέτυχαν οι Μπιλάλ και Φρόκου, είδε όμως τον διεθνή μέσο να τραυματίζεται σοβαρά στο αριστερό γόνατο και να αποχωρεί με λυγμούς από τον αγωνιστικό χώρο.

Το τριφύλλι ήταν καλύτερο, πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο και είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν δύο δοκάρια και είδαν και τον Φρόκου να τραυματίζεται σοβαρά στο 70′ της αναμέτρησης στο αριστερό γόνατο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναγάκος, Τσεβάς, Προδρομίτης, Φικάι, Παυλάκης, Συμεωνίδης, Φρόκου, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Βολάκης, Μπιλάλ.

ΤΡΕΝΤΣΙΝ: Σλάβιτσεκ, Μιτσούντα, Ντανιέλ, Σεμπέρι, Πρέκοπ, Χόλι, Χαζόβσκι, Γκαζντός, Πραζένκα, Μούρκο, Μπεντνάρ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ε, όχι είναι απίστευτο: Τραυματίστηκε και ο Φρόκου στο αριστερό γόνατο – Σοβαρή η ζημιά!

Previous article

Στο νοσοκομείο ο Φρόκου – Φόβοι για πρόβλημα στο χιαστό και αυτός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.