0

Το δικό της μήνυμα σε όσους βρεθούν στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα Βόλος-Παναθηναϊκός, έστειλε η Θύρα 13. Οι οργανωμένοι του Τριφυλλιού ζητούν μόνο φωνή.

Το Πανθεσσαλικό θα είναι ουσιαστικά έδρα του Παναθηναϊκού το βράδυ του Σαββάτου (29/10). Στο ματς με τον Βόλο, θα λάβει χώρα μία απ’ τις μεγαλύτερες μετακινήσεις οπαδών. Περίπου 15.000 φίλοι του Τριφυλλιού θα δώσουν το παρών, χωρίς ακόμη να είναι ξεκάθαρο το ακριβές νούμερο.

Φυσικά πέρα απ’ τη στήριξη και την ώθηση στην ομάδα, υπάρχει και το μεγάλο crash test αναφορικά με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. Τεράστιος όγκος οπαδών, οπότε οι πάντες προσπαθούν να τονίσουν την προσοχή που απαιτείται να έχουν οι φίλαθλοι για να μη συμβεί το παραμικρό.

Η Θύρα 13 έστειλε το δικό της μήνυμα για την μαζική παρουσία Παναθηναϊκών στην πόλη του Βόλου και φυσικά στο Πανθεσσαλικό για το σημαντικό παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

Οι οργανωμένοι του Τριφυλλιού, τονίζουν πως ο κόσμος θα πάρει το αποτέλεσμα που πρέπει, αλλά ξεκαθαρίζουν πως δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό.

Το μήνυμα της Θύρας 13 αναφέρει:

«Στον Βόλο τον αγώνα θα τον πάρουμε εμείς. Προστατεύουμε την ομάδα από κάθε είδους προβοκάτσια. Φοράμε όλοι πράσινα. 90 λεπτά φωνή».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Βασιλαράς: «Έχουν πάθει πλάκα με τον κόσμο οι ξένοι του Παναθηναϊκού, υπομονή και προσοχή στον Βόλο»

Previous article

Νιόπλιας: «Οι παίκτες του Παναθηναϊκού παίζουν σαν πρωταθλητές»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.