0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να περάσει ο Παναθηναϊκός από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με τη φιλοσοφία του.

Με το δικό του στυλ θα επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός να φύγει νικητής από το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αναλύσει τον ΝΠΣ Βόλο και θα αποφασίσει μερικές προσαρμογές, αλλά δεν θα αλλάξει την κεντρική ιδέα της τακτικής του.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να έχει την κατοχή, να επιτεθεί και να περιορίσει τον αντίπαλο του σε παθητικό ρόλο. Ούτως ώστε να μην του επιτρέψει να αξιοποιήσει την ποιότητα του μεσοεπιθετικά, που είναι το μεγάλο αβαντάζ του.

Ο Γιοβάνοβιτς σχεδιάζει το σύστημα 4-3-3, με τον Μπρινιόλι στην εστία, τους Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ στην τετράδα της άμυνας, τους Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ στον «άξονα», τον Παλάσιος και τον Βέρμπιτς στα άκρα της επίθεσης και τον Σπόραρ στην κορυφή.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Νιόπλιας: «Οι παίκτες του Παναθηναϊκού παίζουν σαν πρωταθλητές»!

Previous article

Μπέος: “Κάνω έκκληση στους φίλους του Παναθηναϊκού να μη δημιουργήσουν το παραμικρό”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.