0

Οι αναμνήσεις του ”τριφυλλιού” στον Βόλο.

Το «Τριφύλλι» απόψε τίθεται αντιμέτωπο με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θέλει να πάρει την νίκη η οποία θα είναι ιδιαίτερη, διότι θα είναι 10η σερί και αυτόματα θα «σπάσει» το ρεκόρ της ομάδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Την προηγούμενη σεζόν, ο Παναθηναϊκός πέτυχε το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα στις 22/11/2021, με αντίπαλο την Λαμία. Μάλιστα θυμίζουμε ότι αυτό συνέβη με ανατροπή, αφού το ”τριφύλλι” βρέθηκε να χάνει με το τέρμα του Αραμπούλι στο 35’ του αγώνα.

Την «πράσινη» αντεπίθεση ξεκίνησε, ο Λούντκβιστ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Φεντερίκο Μακέντα έβαλε σε θέση «οδηγού» τον Παναθηναϊκό στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης κάνοντας το 1-2 ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (87ο) διαμορφώθηκε το τελικό 1-3, από τον Μαουρίσιο.

 

Ήττα με τον Βόλο, πέρσι το “Τριφύλλι”

Με σκορ 3 -1, στις 9/1/2021 οι “πράσινοι” σε εκείνο το ματς δεν παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα. Οι σκορερ του παιχνιδιού ήταν ο Τομ Φαμ Βεερτ 34′ και 76′ Σεμπάστιαν Παλάσιος 93′ και Οροζ Νικολας 95′.

Φέτος όμως, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πρώτη, έχοντας μάλιστα “χτίσει” και μια διαφορά από τους αντιπάλους της. Ενώ, αναμένεται να πάει σε ένα Βόλο που… πρόκειται να μεταμορφωθεί Λεωφόρο, από τον κόσμο του «Τριφυλλιού» ο οποίος θα σπεύσει σύσσωμος να γεμίσει το γήπεδο.

 

Η «δίψα» του κόσμου των «πρασίνων» είναι τεράστια, αφορμή είναι βεβαίως η αγωνιστική εικόνα του φετινού Παναθηναϊκού τον οποίο χαίρεσαι να βλέπεις! Απόδειξη, η μεγάλη ουρά στη Λεωφόρο για ένα εισιτήριο.

Οι φίλοι του «Τριφυλλιού» αναμένεται να είναι η πλειοψηφία, στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Αυτό βέβαια, σίγουρα θα δώσει επιπλέον κίνητρο και ώθηση στους «πράσινους» να πάρουν την 10η σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Τέλος, είναι μία ακόμα ευκαιρία για τον κόσμο να δει από κοντά το «Τριφύλλι» μετά από το ματς κόντρα στην Λαμία. Και να ανταμείψει τον Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές, για να… έρθει ένα ακόμα τρίποντο.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Πόλο: Εύκολη και ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού

Previous article

Μετατίθεται το ντεμπούτο του Μπέικον, ερωτηματικό και ο Γκριγκόνις

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.