0

Δύο τρομερά γκολ πέτυχε ο Αργεντινός κόντρα στον Βόλο.

Ο Παλάσιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο… «πάρτι» που έστησε ο Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό με «καλεσμένο» τον Βόλο. Ο εξτρέμ από την Αργεντινή σκόραρε δις, έχοντας προσθέσει ιδιαίτερη δόση θεάματος στα δύο τέρματα που πέτυχε. Άνοιξε το σκορ με το εξωτερικό και διπλασίασε με τρομερό κατέβασμα και σουτ εκτός περιοχής! Βέβαια δεν έκανε κάτι απίθανο ή… αναπάντεχο.

Όλα τα εύσημα φυσικά πάνε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έδειξε πως ξέρει να ψωνίζει μεταγραφές και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά το ρόστερ του (παρά τις αντιξοότητες τύπου Αϊτόρ). Ο Σέρβος προπονητής έχει προσαρμόσει άπαντες σε ένα αποτελεσματικό στυλ παιχνιδιού, θέτοντας τον Παναθηναϊκό σε ξεκάθαρη τροχιά κατάκτησης πρωταθλήματος! Η αναγέννηση του «τριφυλλιού» ξεκίνησε από πέρσι με σταθερά βήματα!

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Παναθηναϊκός Β’: Αυλαία στα φιλικά με νίκη επί του ΠΑΟ Ρουφ

Previous article

Η ομάδα-όνειρο των Βαζέχα-Μπορέλι που ξεπέρασε ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.