0

H ανυπομονησία των φίλων του Παναθηναϊκού

Aκόμα και οι νέοι ξένοι παίκτες του «τριφυλλιού», όπως ο Σπόραρ ή ο Μπερνάρ, γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα τέτοιων αγώνων και τη σημασία τους.

Για τα εισιτήρια του ντέρμπι να πω, ότι τέτοιος χαμός έχει να γίνει πάρα πολλά χρόνια, μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θυμάμαι. Μόνο όσοι έχουν υπομονή και σταθούν τυχεροί, δυστυχώς, θα μπορέσουν να βρουν ένα εισιτήριο για την Κυριακή. Αν ο Παναθηναϊκός είχε 80.000 γήπεδο, θα το γέμιζε! Η ομάδα έχει ανταποκριθεί, πάει καλά, έχει μια εξέλιξη από πέρυσι. Πάντα τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχουν κόσμο, αλλά υπάρχει ένας έξτρα ενθουσιασμός. Είναι η πρώτη φορά που είναι στο +10 ο Παναθηναϊκός, έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Αυτό το παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών κάθε χρόνο, βλέπω τον Ολυμπιακό βελτιωμένο τώρα. Επί Κορμπεράν, ο Παναθηναϊκός θα ήταν γκραν φαβορί.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η ομάδα-όνειρο των Βαζέχα-Μπορέλι που ξεπέρασε ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς!

Previous article

Champions League: Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στα νοκ άουτ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.