0

Το όνομα του Ζοάο Αμαράλ στην transfer list του Παναθηναϊκού εν όψει Ιανουαρίου επιμένουν να βάζουν στην Πολωνία.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Λεχ Πόζναν παρουσιάζει τάσεις φυγής από την πολωνική ομάδα, από την ώρα που έχασε τη φανέλα του βασικού και παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄24.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής γράφει στο κοντέρ 24 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ με την Λεχ Πόζναν την τρέχουσα σεζόν, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε «παπάδες», έχοντας συνολικά 17 γκολ και 8 ασίστ σε 36 παιχνίδια.

Με την πολωνική ομάδα που αγόρασε τα δικαιώματά του από την Μπενφίκα το καλοκαίρι του ΄18, έχει συνολικά 107 παιχνίδια έχει 33 γκολ και 21 ασίστ.

Εκτός από τη Λεχ Πόζναν, αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Βιτόρια Σετούμπαλ (74 συμμετοχές – 14 γκολ – 6 ασίστ) και την Πάκος Φερέιρα (52 παιχνίδια – 2 γκολ – 8 ασίστ)

Η Μπενφίκα απέκτησε τον Αμαράλ από την Βιτόρια Σετούμπαλ το καλοκαίρι το΄17, ωστόσο δεν κατάφερε να στεριώσει στο ρόστερ των «Αετών» και δεν έκανε ούτε μια επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα τους.

Ο μάνατζερ με τη «βαριά φανέλα»

Κι επειδή πίσω από κάθε παίκτη παίζει…μπάλα πάντα κι ένας ατζέντης, στην προκειμένη περίπτωση το πρόσωπο που «ελέγχει» τον Αμαράλ διαθέτει αυτό που λέμε… «βαριά φανέλα».

Ο agent – Ντέκο έχει γράψει σπουδαία διαδρομή στα γήπεδα με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ (Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Μπενφίκα, Πόρτο) και φυσικά την Εθνική Πορτογαλίας.

Ο Πορτογάλος μάνατζερ διατηρεί στο πελατολόγιό του τον Αμαράλ κι ενώ έχει στην Ελλάδα έναν επίσης…δικό του ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ του Ολυμπιακού.

Δικός του και ο άλλοτε «Πειραιώτης», Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Μποταφόγκο.

Ύμνοι για τη Λεωφόρο

Αξίζει να θυμηθούμε και να σημειώσουμε πως o Ντέκο τον Φεβρουάριο του ΄16  είχε αποθεώσει τη Λεωφόρο στην οποία είχε αγωνιστεί ως παίκτης της Πόρτο, χαρακτηρίζοντας φανταστικό τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τρομερή την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο.

«Οι αναμνήσεις μου από την Ελλάδα είναι από τότε που έπαιζα ποδόσφαιρο. Έχω έρθει εδώ και έχω παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Δεν θυμάμαι αν έχω παίξει με την ΑΕΚ, ίσως.

Θυμάμαι πολύ καλά τους οπαδούς, καθώς η ατμόσφαιρα είναι φανταστική.

Το…χειρότερο γήπεδο για εμένα στην Ελλάδα είναι το παλιό του Παναθηναϊκού. Ξέρω ότι παίζει εκεί ξανά τώρα.

Ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα. Φανταστικός ο κόσμος. Οι αναμνήσεις μου είναι κυρίως από αυτά τα ματς», ανέφερε, μιλώντας στον ΟΤΕ TV.

Σημειωτεών πως ο Ντέκο είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και στο ΟΑΚΑ ως παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Πηγή: sdna.gr

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Βοήθησαν οι πάντες σε αυτό το ρεκόρ!

Previous article

Πήρε θέση ο Γιαννακόπουλος για Αγραβάνη: «Δεν τον παίρνω,σεβόμενος τον κόσμο του Παναθηναϊκού, όμως άλλοι τάσσονται σε αντίπαλα στρατόπεδα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.