0

Οι εμφανίσεις του Άντριου Άντριους τον έχουν βάλει στη λίστα με τους πιο αποτελεσματικούς για τον Παναθηναϊκό στη Euroleague, ωστόσο οι πράσινοι δεν σκέφτονται να τον κρατήσουν.

Ο Παναθηναϊκός στις δύο τελευταίες του αναμετρήσεις αντιμετώπισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την οποία ηττήθηκε με 85-74 ενώ υποδέχθηκε και τον Κολοσσό στον ΟΑΚΑ τον οποίο νίκησε δύσκολα 77-67.

Κοινός παρονομαστής των δύο αυτών αναμετρήσεων είναι η απουσία του Άντριου Άντριους από την ομάδα. Στο ματς κόντρα στους Ισραηλινούς δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ενώ σε αυτό κόντρα στη ομάδα της Ρόδου δεν συμπεριλήφθηκε καν στην 12αδα.

Αυτά σε συνδυασμό με την άφιξη του Μπέικον, φέρνουν τον Άντριους κοντά στην πόρτα της εξόδου καθώς οι ξένοι παίκτες θα γίνουν οκτώ και κάποιος θα πρέπει να αποτελέσει θυσία.

Όμως ο γκαρντ των «πράσινων» στα ματς που έχει αγωνιστεί έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θα μπορούσε να είχε κερδίσει μία θε΄ση στο ρόστερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα σε τέσσερα ματς αγωνίστηκε στην Euroleague, είχε 8,2 πόντους, 1,5 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ, 8 PIR με 41,7% δίποντα (5/12), 62,5% τρίποντα (5/8), 88,9% (8/9) βολές.

Επίσης θετικά στοιχεία έδειξε και στο αμυντικό κομμάτι, με το μόνο μελανό σημείο να είναι στην επίθεση και τη διστακτικότητα στο να σουτάρει, έχοντας 20 σουτ σε 79′, κάτι το οποίο σημαίνει 0,25 σουτ ανά λεπτό.

Αυτή τη στιγμή είναι ο έκτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, με τους πέντε που βρίσκονται από πάνω να έχουν και ένα ματς περισσότερο.

Αυτό θα φανεί καλύτερα αν δούμε δίπλα-δίπλα τους πόντους που σκοράουν ανά λεπτό οι έξι καλύτεροι σκόρερς.

Ντέρικ Ουίλιαμς – 0,493
Μάριους Γκριγκόνις – 0,46
Πάρις Λι – 0,35
Ματέους Πονίτκα – 0,35
Αρτούρας Γκουντάιτις – 0,45
Άντριου Άντριους – 0,417

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Αλαφούζος θέλει δυνατούς μικρομεσαίους – Προωθεί άμεσα την κεντρική διαχείριση!

Previous article

Ψηλά στην λίστα των ομάδων της EuroLeague με τους περισσότερους γηγενείς παίκτες ο Παναθηναϊκός (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.