0

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα δεν θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στη φετινή σεζόν και ήδη βλέπει την ολική επαναφορά του για το καλοκαίρι.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης στο αριστερό γόνατο, μετά την ολική ρήξη χιαστού που είχε υποστεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Ο Ισπανός εξτρέμ θα μείνει για μερικές μέρες στη Βαρκελώνη, για να τελεί υπό την παρακολούθηση του ορθοπεδικού Ραμόν Χουγάτ, ο οποίος τον χειρούργησε. Ο Καταλανός ιατρός θα επιβλέψει το πρώτο μέρος της αποθεραπείας του ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού.

Για την ώρα, η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του Αϊτόρ στην Αθήνα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Ο 26χρονος επιθετικός θα γυρίσει στην Ελλάδα για το δεύτερο και πιο μακροχρόνιο κομμάτι της ανάρρωσης.

Ρεαλιστικά μιλώντας, ο Αϊτόρ δεν πρόκειται να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στις υποχρεώσεις της φετινής σεζόν. Ούτε καν στα Play Offs, παρότι απέχουν αρκετά ακόμα.

Ο στόχος του Ισπανού άσου είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, στα τέλη Ιουνίου του 2023.

Φυσικά, πάντα υπό την αίρεση πως ο Αϊτόρ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, που λήγει στις 30/6/2023. Αλλά οι συζητήσεις θα επαναληφθούν στο προσεχές διάστημα, μόλις ο ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να πάρει μέρος.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Οι αναταράξεις μιας συνεργασίας…

Previous article

Από που προέρχεται και τι σημαίνει το «Porompompero»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.