0

Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ενόψει της αναμέτρησης με τη Ραμάτ Χασαρόν για την 2η αγωνιστική του Eurocup, με την Έμιλυ Πότερ να ταλαιπωρείται από ίωση και να μένει εκτός.

Το «τριφύλλι» τις τελευταίες μέρες «χτυπήθηκε» από ίωση, με πολλές παίκτριες, αλλά και μέλη του σταφ, να ταλαιπωρούνται και την Πότερ να μένει εκτός για την αναμέτρηση στο Ισραήλ κόντρα στη Ραμάτ Χασαρόν.

Η Καναδή σέντερ θα είναι εκτός 12άδας στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» την Πέμπτη (3/11, 19:00), με τη θέση της να παίρνει η Αρίκα Κάρτερ σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λουμπλίν στην Πολωνία.

Υπενθυμίζουμε πως ο κανονισμός στο Eurocup επιτρέπει τη συμμετοχή δύο ξένων, με την Τσάστιτι Ριντ να συμπληρώνει τη δυάδα και τη συμμετοχή της Πότερ στο παιχνίδι απέναντι στη Νίκη Λευκάδας για το ελληνικό πρωτάθλημα την Κυριακή (6/11, 13:00) να κρίνεται ανάλογα την πορεία της υγείας της.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Παρτιζάν: Χωρίς τον Νάναλι στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Previous article

Και το ΟΑΚΑ να είχε ο Παναθηναϊκός, θα γέμιζε και θα έμενε κόσμος έξω

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.