0

Φουλάρει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Παναθηναϊκός.Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του προετοιμάζονται έχοντας ως στόχο μια ακόμη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Ο Σέρβος προπονητής δουλεύει πολύ στο κομμάτι της τακτικής, αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές του το τι πρέπει να κάνουν στο παιχνίδι και φυσικά προετοιμάζει πνευματικά την ομάδα για ένα ματς διαφορετικό απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Η συγκέντρωση όλων στο τριφύλλι είναι στο 100%, το πλάνο παραμένει ίδιο και άπαντες θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο και να φύγουν ξανά με χαμόγελα από το γήπεδο στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον από χθες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα αν και περισσότερα θα φανούν στις τελευταίες προπονήσεις.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο κόσμος επέστρεψε στα γήπεδα: Ιστορικό ρεκόρ 12ετίας στα εισιτήρια!

Previous article

Champions League: Έμειναν… 16 και έρχονται τιτανομαχίες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.