0

Η νίκη είναι πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, αλλά έτσι όπως ήρθε και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν ήταν σε καλό βράδυ έφθασε μία ανάσα από την ήττα και το + 7 από τον Ολυμπιακό, αλλά σώθηκε από το πάθος του Ιωαννίδη να κυνηγήσει μία χαμένη μπαλιά και την ανόητη ενέργεια του Αβιλα, που με αγκωνιά ανέτρεψε τον φορ του Παναθηναϊκού. Το πέναλτι δόθηκε με παρέμβαση του var, αφού αρχικά είχε δώσει φάουλ, αλλά ήταν καθαρά εντός περιοχής.

Ο Σπόραρ πήρε φόρα έκανε το 1-1 και ο Πασχαλάκης το έφαγε όρθιος και η Λεωφόρος πήρε φωτιά, αφού η ομάδα έμεινε όρθια σε μία κακή της βραδιά. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε, δεν μπόρεσε να απειλήσει μέχρι το 80, που έκανε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Σπόραρ και τον Ρούμπεν. Πιο πριν, όμως ο Μπρινιόλι έχει σώσει τον Παναθηναϊκό τρεις φορές σε ευκαιρίες του Μασούρα, του Χάμες . Και στο πρώτο ημίχρονο πάλι ο Ιταλός είχε απαντήσεις σε σουτ του Χάμες και του Μασσούρα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καλό παιχνίδι, διότι είχε σε κακό βράδυ τον Βέρμπιτς, τον Παλάσιος να αποχωρεί με τραυματισμό όταν ανέβαινε στο 53 και δεν μπόρεσε να βάλει στο παιχνίδι τον Σπόραρ, ο οποίος σκόραρε, αλλά ήταν οφ-σάιντ, αλλά έβαλε στο τέλος το καλό, αυτό που μέτρησε και δεν άντεξαν οι παίκτες και τα στελέχη του Ολυμπιακού.

Ευτυχώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο τέλος έδειξε αυτοσυγκράτηση, όταν είδε στελέχη του Ολυμπιακού(Βρέτζο, Καραπαππά) να τους βρίζουν χυδαία, τον Παπασταθόπουλο να επιτίθεται σε στέλεχος του Παναθηναϊκού και να μην τιμωρείται με κόκκινη κάρτα και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να μπαίνει σαν μαινόμενος ταύρος στο γήπεδο και να επιτίθεται σε παίκτες του Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά, διότι ο Δανός διαιτητής έδωσε ένα καθαρό πέναλτι. Ειχαν συνηθίσει χρόνια να τους παίζουν 100-0 και να μην δίνονται καθαρά πέναλτι στους αντιπάλους και  να παίρνουν πρωταθλήματα με πέναλτι-βουτιές. Και τώρα που δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι δεν το αντέχουν και διδάσκουν ….ήθος βρίζοντας χυδαία τον κόσμο και με επιθέσεις σε στελέχη και παίκτες και στον διαιτητή του αγώνα!

Και επειδή βγήκαν και έκαναν δήλωση να αποχωρήσουν , στο καλό και να μας γράφουν αφού το 50-50 δεν το αντέχουν. Οσο για τον Δανό διαιτητή, υπάρχει και άλλη μία φάση που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι στο 65 όταν ο Παπασταθόπουλος γκρέμισε τον Σπόραρ, αλλά για έναν περίεργο λόγο ο var  δεν τον φώναξε.

Ναι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός και η εμφάνισή του σε ένα σημαντικό ματς δεν ήταν καλή. Αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ψυχή χίλιων λεόντων και αντέδρασαν σε μία στιγμή, που όλα φαινόντουσαν χαμένα. Ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα στο γκολ στο τέλος και για άλλο ένα παιχνίδι έδωσε μαθήματα εξέδρας και δεν αντέδρασε παρά τις προκλήσεις που δέχθηκε από παίκτες και στελέχη του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι στο +6 και στο +10 και συνεχίζει , θέλει δύο νίκες στα ματς που έρχονται και μετά στην διακοπή και οι τραυματίες θα επιστρέψουν και παίκτες θα έρθουν με μεταγραφή, για να μείνει η ομάδα πρώτη μέχρι το τέλος.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Βρέντζος μετά το 1-1: «Ποδόσφαιρο που διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος – Ν’ αποχωρήσει ο Ολυμπιακός!»

Previous article

Σπόραρ: «Με τον καιρό γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.