0

Ο Αντράζ Σπόραρ σκόραρε γι΄ άλλο ένα ντέρμπι και απέδειξε γι΄ άλλη μία φορά ότι στα μεγάλα ματς μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που έχει συνηθίσει μέσα στη σεζόν, ωστόσο κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό. Έναν βαθμό που σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ΑΕΚ είχε ως αποτέλεσμα να μην αλλάξουν οι διαφορές στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του τριφυλλιού ήταν σε άλλο ένα ντέρμπι ο Αντράζ Σπόραρ. Στο 96ο λεπτό του αγώνα ο Φώτης Ιωαννίδης κυνήγησε μια θεωρητικά χαμένη φάση, ο Πίπα τον χτύπησε με τον αγκώνα μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Ο Σλοβένος φορ ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στο παράθυρο και χάρισε ένα σημαντικό βαθμό στο τριφύλλι.

Ο Σπόραρ δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει καθοριστικό ρόλο σε ένα ντέρμπι. Σε όλα τα μεγάλα ματς μέχρι στιγμής είτε έχει σκοράρει είτε έχει κερδίσει πέναλτι, τα οποία οι πράσινοι έχουν εκμεταλλευτεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει όλα του τα ντέρμπι στον πρώτο γύρο και σε όλα ανεξαιρέτως ο Σπόραρ έχει διαμορφώσει το αποτέλεσμα. Από αυτό γίνεται σαφές ότι το τριφύλλι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάτι παραπάνω ήξεραν όταν το καλοκαίρι έδιναν στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 3,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Ο Σλοβένος έχει ήδη αρχίσει να… εξαργυρώνει τα χρήματα που δόθηκαν για την απόκτησή του με τα κατορθώματά του μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.

Πάμε να δούμε τα ματς αναλυτικά

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν πίσω στο σκορ, με τον Σπόραρ να κερδίζει το πέναλτι 43Ο λεπτό (το έκανε γκολ ο Αϊτόρ) και στο 47ο ανέλαβε την εκτέλεση στο πέναλτι που κέρδισε ο Γκάνεα και χάρισε τρεις σημαντικούς βαθμούς στο τριφύλλι.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2

To τριφύλλι γι΄ άλλο ένα ντέρμπι βρέθηκε πίσω στο σκορ. O Αϊτόρ έφερε στο ματς στα ίσα στο 52ο λεπτό. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Σπόραρ πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, με τον Κοτάρσκι να τον βρίσκει στο πρόσωπο, τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Αϊτόρ να χαρίζει τη νίκη στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός – Άρης 1-0

Ο Αντράζ Σπόραρ από το ματς με τον ΠΑΟΚ είχε υποστεί ένα διάστρεμμα που τον άφησε για δύο παιχνίδια εκτός. Στο ματς με τον Άρη o Σλοβένος φορ μπήκε αλλαγή στο 63ο λεπτό του αγώνα και τελικά έκρινε την αναμέτρηση. Στο 92ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Βέρμπιτς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1

Στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Σπόραρ βρήκε δίχτυα δύο φορές. Το πρώτο γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε σωστά μιας και ήταν εκτεθειμένος, ωστόσο το δεύτερο από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χάρισε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στους πράσινους.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Παναθηναϊκός Β΄ – Απόλλων Λάρισας 5-2: Ξεκίνημα με πεντάρα ο Παναθηναϊκός Β’ (vid)

Previous article

Η Θύρα 13 απάντησε στη Θύρα 7: «Ολόκληρο βιβλίο με τα σκάνδαλα της ομάδας του λιμανιού»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.