0

Είναι διασκεδαστικό πραγματικά να ακούς από την Κυριακή το βράδυ τον Ολυμπιακό και όσους τον εκπροσωπούν να έχουν τέτοια λύσσα με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη εκτίθενται κιόλας. Δεν το κρύβουν. Θέλουν πίσω τους Σαρρήδες και τους Γκιρτζίκηδες, τότε που με βουτιές έπαιρναν πέναλτι και πρωταθλήματα, που δεν άξιζαν. Τους χαλάει σήμερα, που ήρθε το var με στόχο να διορθώνει τα λάθη των διαιτητών. Θέλουν τα δικά τους τα χρόνια, που καμικάζι-διαιτητές έδιναν πρωταθλήματα με το έτσι θέλω.

Είναι φανερό, ότι ο Παναθηναϊκός ενοχλεί. Τον είχαν συνηθίσει κομπάρσο και τώρα, που είναι στο +6 και στο +10 τους ενοχλεί. Δεν την παλεύουν και το είδαμε όλοι τι έγινε από την Κυριακή το βράδυ. Προκλήσεις από στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός με στόχο να αντιδράσει ο κόσμος και να διακοπεί το ματς, αλλά ο κόσμος όχι μόνο δεν τσίμπησε, αλλά κάποιοι τις …έφαγαν από τα απαράδεκτα ΜΑΤ, που χωρίς λόγο άρχισαν να χτυπάνε μέσα στην εξέδρα και να ρίχνουν δακρυγόνα.

Μετά το παιχνίδι μάθαμε, ότι η διαιτησία ήταν στημένη και ότι ο Ολυμπιακός θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Μάλλον θα μπέρδεψαν τον Δανό διαιτητή(δεν έδωσε άλλο ένα πέναλτι στον Παναθηναϊκό και κόκκινη στον Μπακαμπού) με τον Καλόπουλο και το «κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη». Οσο για την αποχώρηση εμείς τους θέλουμε εδώ να παίρνουμε πρωτάθλημα και να το βλέπουν, αλλά αν θέλουν τόσο πολύ να αποχωρήσουν επειδή δεν έχουν ομάδα, για να κερδίζει το 50-50 δεν τους χαλάμε χατήρι. Στο καλό και να μας γράφουν.

Από κει και πέρα εμείς κοιτάμε μπροστά. Η ομάδα χάρηκε για το γκολ που πέτυχε και δεν θα πάρει άδεια από κανέναν, για το πανηγυρίζει το γκολ στο 97 σε ένα ντέρμπι, Η ουσία είναι, ότι ο Γιοβάνοβιτς σε πέντε παιχνίδια δεν έχει χάσει από τον Ολυμπιακό, έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες και σε όλα ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός με εξαίρεση το ματς της Κυριακής.

Η απόδοση της ομάδας δεν μου άρεσε και δεν άρεσε και στον Γιοβάνοβιτς , το είπε μετά το παιχνίδι. Η ομάδα επηρεάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και από την αποχώρηση του Παλάσιος, αλλά για να κλείσει καλά τον πρώτο γύρο πρέπει κόντρα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο να επανέλθει στα γνωστά στάνταρ. Να αποκτήσει αυτή την ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και να αρχίζει να βρίσκει αυτοματισμούς στην επίθεση με τον Βέρμπιτς, που παίζει σε διαφορετικούς χώρους από ότι ο Αϊτόρ και μέχρι τώρα φαίνεται να ψάχνεται.

*Η δήλωση του Μίτσελ με την λήξη του αγώνα, ότι «κάναμε ένα λάθος, που είναι αδικαιολόγητο» τα είπε όλα και είναι απάντηση στα περί στημένης διαιτησίας. Απλά μετά έπρεπε να μαζέψει την δήλωση και το έριξαν στην μετάφραση που ήταν μία χαρά, για όσους ξέρουν ισπανικά. Ο Μίτσελ με τον παίκτη του τα είχε και καλά έκανε, διότι εξαιτίας του Αβιλα ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε.

*Πέντε παιχνίδια ο Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες και αυτό της Κυριακής είναι το μόνο, που ο Παναθηναϊκός ήταν χειρότερος από τον αντίπαλό του.

*Πολλά μπράβο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, διότι με την φωνή του έσπρωξε την ομάδα στο γκολ στο τέλος.

*Είναι ανάγκη για καλές μεταγραφές σε εξτρέμ και  χαφ και πιστεύω, ότι θα γίνουν, το θέμα είναι να γίνουν το συντομότερο δυνατόν.

*Πάμε για τον επόμενο τελικό στο Αγρίνιο.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Πάει στο Αγρίνιο χωρίς… «φτερά»

Previous article

Πού είναι και τι κάνουν οι δέκα παίκτες που αποχώρησαν το καλοκαίρι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.