0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είπε πολλά στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι, ενώ οι «πράσινοι» ήξεραν ότι δεν είχαν καλή απόδοση.

Σε ένα παιχνίδι που πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν, ο Παναθηναϊκός απέφυγε τη σοβαρή ζημιά. Πήρε έναν ανέλπιστο βαθμό στις καθυστερήσεις, διατήρησε το αήττητο του και κράτησε αναλλοίωτες τις διαφορές από τους διώκτες τους. Ωστόσο, το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο είναι άλλο.

Κατά την αποχώρηση των παικτών από το «Απόστολος Νικολαΐδης», το κυρίαρχο συναίσθημα ήταν η επίγνωση της κακής απόδοσης. Οι «πράσινοι» ήξεραν και το παραδέχτηκαν στις δηλώσεις τους, πως δεν έπαιξαν όπως θα έπρεπε και όπως περίμενε ο κόσμος που γέμισε τις εξέδρες.

Η αλήθεια είναι ο Παναθηναϊκός είχε καλλιεργήσει προσδοκίες με τις δέκα συνεχόμενες νίκες και την «πεντάρα» στον ΝΠΣ Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική. Προσδοκίες που ενισχύονταν από την κακή πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αλλά εν τέλει ο αιώνιος αντίπαλος εμφανίστηκε ολικά μεταμορφωμένος.

Βέβαια, το ποδόσφαιρο περιλαμβάνει και την κακή απόδοση. Είναι αδύνατον ο Παναθηναϊκός να νικά συνέχεια ή να παίζει πάντα ωραίο ποδόσφαιρο. Θα προκύψουν και… κακά βράδια στη δουλειά, όπως συνέβη την Κυριακή.

Σημασία έχει πως οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού το συνειδητοποίησαν και τόνισαν πως πρέπει να το διορθώσουν. Εξυπακούεται πως θα έχουν μέτρια απόδοση και σε άλλα ματς, αλλά δεν νιώθουν έπαρση ή αλαζονεία, για να παρασυρθούν και να εφησυχάσουν.

Στα αποδυτήρια μετά τη λήξη, ο Γιοβάνοβιτς δεν προέβη σε εκτεταμένη ανάλυση του ντέρμπι, παρά μόνο εξέφρασε την ικανοποίηση του επειδή η ομάδα του δεν παράτησε το ματς και διεκδίκησε μέχρι τέλους την ισοπαλία. Όσο για τις παρατηρήσεις, θα ασχοληθεί αύριο μετά τη μετάβαση του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Aν ο Κέλετ ήθελε να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό, γιατί δεν έδωσε αυτό το πέναλτι;

Previous article

Τζίμερ Φρεντέτ: Χρυσό μετάλλιο στο 3×3 AmeriCup με δικό του νικητήριο καλάθι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.