0

Τα δεδομένα κάτω από τα οποία θα κληθεί ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό, κερδίζοντας τον στο Αγρίνιο, αναφέρθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θα δούμε τι κούραση θα βγει από το ντέρμπι της Κυριακής, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό πλην των γνωστών. Είναι το πρώτο ματς όπου δεν θα έχει τους δύο βασικούς περυσινούς του εξτρέμ, οι οποίοι έκαναν πολύ ωραία πράγματα. Η τελευταία του νίκη στο Αγρίνιο είναι πολύ πίσω, το 2019, με ένα γκολ του Μπουζούκη. Όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό με την πρώτη κακή εμφάνιση του, με τον Ολυμπιακό, όπου δέχτηκε πρώτη φορά τόσες πολλές ευκαιρίες. Ο Παναιτωλικός θα κάνει παιχνίδι υπομονής και θα χρειαστεί το ίδιο και από πλευράς Παναθηναϊκού», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Κώτσιρας διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα των «πράσινων» αντί του Σάντσες, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε ακόμα και δύο αλλαγές στα χαφ, με τους Κουρμπέλη και Τσόκαϊ να ξεκινούν δίπλα στον Ρούμπεν.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε πως ο Βέρμπιτς είναι ένας παίκτης που του αρέσει να παίζει εντός περιοχής, ψάχνει το γκολ, όχι τις συνεργασίες και αυτό είναι ένα ζήτημα για τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αποθέωση για τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο! (Vid)

Previous article

Η νέα αρχή πρέπει να ξεκινήσει από ένα δυνατό ΟΑΚΑ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.