0

Ο Νίκος Νταμπίζας ανέφερε πως δεν του άρεσε ο τρόπος που πανηγύρισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την ισοπαλία.

Σκληρή κριτική εξαπέλυσε προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νταμπίζας. Δεν μάσησε τα λόγια του σε ότι έχει να κάνει με τον σχολιασμό του στο Total Football του OPEN γα τον τρόπο που πανηγύρισαν την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Εξήρε ωστόσο τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γίνονται τέτοιες συζητήσεις σε πολλά ποδοσφαιρικά στέκια. Ποιες συζητήσεις; Το κατά πόσον είναι θεμιτό να πανηγυρίζει μια ομάδα την ισοπαλία σε ένα εντός έδρας ντέρμπι. Σε αυτό στάθηκε και ο Νίκος Νταμπίζας στα σχόλιά του για το ντέρμπι. Είχε βέβαια λογική να πανηγυρίζουν οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς την ισοπαλία. Διότι, είναι μια ισοπαλία που ήρθε στο φινάλε από το πουθενά.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στη Λεωφόρο. Έκανε ίσως το χειρότερό του παιχνίδι και το έκανε σε ένα σημείο που είχε την ευκαιρία να δείξει πόσο έτοιμος είναι για πρωτάθλημα. Από την άλλη, διατήρησε την απόσταση τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο κι από την ΑΕΚ.

«Δεν γίνεται α πανηγύριζες την ισοπαλία όταν σε έχει τσαλαπατήσει ο Παναθηναϊκός. Αυτό δεν μου άρεσε. Ο μόνος που κράτησε ένα επίπεδο σοβαρότητας για μία ακόμα φορά ήταν ο προπονητής. Μετά από μια τέτοια εμφάνιση, χειροκροτείς τον κόσμο για την υποστήριξη και πας μέσα να σκεφτείς τι δεν έκανες καλά», ανέφερε μετά άλλων στην τοποθέτησή του.

Η αναφορά του βέβαια για τον Γιοβάνοβιτς, πάντως, ήταν εκτεταμένη και αποθεωτική. Δικαίως, μιας και οι δηλώσεις του Σερβου τεχνικού είναι πάντα προσεγμένες και άξιες αναφοράς.

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Νταμπίζας:

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Σε απολογία Καραπαπάς, Βρέντζος και Αγραφιώτης – Κλήθηκε και ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Καραπαπάς: «Έγιναν κριτικοί διαιτησίας οι Μπαρούφες και οι Σπανέες» (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.