0

Ο Παναθηναϊκός, αν και εμφανίστηκε… μαχητικός κόντρα στον Πανιώνιο, έχασε με σκορ 9-7 στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών στο πόλο.

Μετά τη σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε από τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης για την εξ’ αναβολής 6η αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο πόλο, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 9-7.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη, αν και εμφανίστηκε πολύ μαχητική, «πλήρωσε» την κακή της εμφάνιση στην δεύτερη περίοδο, όταν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων (4-2).

Βέβαια, προς το τέλος της τέταρτης περιόδου, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε ένα τέρμα μπροστά στο σκορ (6-7), ωστόσο ο Πανιώνιος με επιθετικό ντεμαράζ και τον Κοπελιάδη να είναι αποτελεσματικό στην επίθεση κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ, για να διαμορφωθεί το τελικό 9-7.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 1-1, 4-4

Πανιώνιος (Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 4, Μπουζάλας 1, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης,Παπάκος, Γούνας, Σπούνερ, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου , Κατραούρας και Κανελλόπουλος.

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Γ. Σιαμάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης, Π.Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χ.Σιαμάς 1 και Ζερβουδάκης.

Βρήκε… φορ ο Γιοβάνοβιτς

Previous article

Στις 12:00 σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων με Ατρόμητο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.