0

Οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης θα είναι διαθέσιμοι στην Εθνική ομάδα για την αναμέτρηση με το Βέλγιο.

Δύο παίκτες από τον Παναθηναϊκό θα ενσωματωθούν στην Εθνική Ελλάδας, για το εκτός έδρας ματς με το Βέλγιο (14/11), στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα παραχωρήσουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Από ‘κει και πέρα, ο Γιώργος Παπαγιάννης πηγαίνει ακόμη συντηρητικά στη σεζόν, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπώρησε όλο το καλοκαίρι, ενώ από την άλλη ο Λευτέρης Μαντζούκας είχε ένα σφίξιμο στη μέση και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με την Μπασκόνια.

Έτσι, στο προσεχές παιχνίδι της «επίσημης αγαπημένης» ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει έξι παίκτες Ευρωλίγκας στη διάθεσή του.

Εκτός από τους δύο των «πράσινων», θα είναι επίσης οι Μιχάλης Λούντζης, Κώστας Παπανικολάου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης από τον Ολυμπιακό, μαζί με τον Νικ Καλάθη της Φενέρμπαχτσε.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ήταν αυτός ο αγώνας η σπίθα που άναψε το φυτίλι

Previous article

Η όμορφη κίνηση του Μπέικον προς έναν μικρό φίλο του Παναθηναϊκού (pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.