0

O Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Μίλωνα δεν έχει περιθώριο για νέο στραβοπάτημα, φιλοξενώντας τον Φοίνικα Σύρου στο άδειο από κόσμο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα Σύρου ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Volley League, που άνοιξε την Παρασκευή (11/11) με την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0.

Το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής γίνεται το Σάββατο (12/11) με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα στον Αγιο Θωμά (21:15) να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στη Νέα Σμύρνη από το Μίλωνα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ειδικά μετά και την καλή ευρωπαϊκή εμφάνιση που έκαναν στα μέσα της εβδομάδας με την Οντολένα Βόντα για το Τσάλεντζ Καπ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη βαθμολογία με 6 βαθμούς.

Ο Φοίνικας έχει καλή παράδοση εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα τη σεζόν 2021-22 η ομάδα της Σύρου νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 3-0 στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Bέλγος ακραίος του Φοίνικα Κέβιν Κλίνκενμπεργκ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή την εβδομάδα προπονηθήκαμε όλοι μαζί, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, είμαστε ωστόσο σε καλή κατάσταση. Αρχικά είναι καλό για εμάς που ο Παναθηναϊκός είχε ένα παιχνίδι παραπάνω και πιστεύω θα υπάρχει λίγη παραπάνω κούραση, το παιχνίδι όμως είναι σημαντικό και για εμάς και είμαστε σε καλή κατάσταση ώστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε».

Γουόλτερς: «Βάλαμε εμπόδια στους εαυτούς μας, αλλά αυτό ήταν μία καλή αρχή»

Previous article

Πρόστιμο από τη Euroleague για το ματς με την Παρτιζάν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.