0

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει σήμερα (12/11) εκτός έδρας την ΑΕΚ (18:45), στο μεγάλο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών. Το ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο “Απόστολος Κόντος”.

Αυτή τη στιγμή οι πρωταθλήτριες βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμούς), όντας στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.  Στον αντίποδα η “Ένωση” βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 8 βαθμούς.

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στον τελικό του τουρνουά “Ιωάννης Μαλακατές”, με το σύνολο του Μπράνκο Γκάιτς να επικρατεί εύκολα με 3-0.  Αξίζει να σημειωθεί πως οι “πράσινες” θα βρουν απέναντί τους μία παλιά γνώριμη, καθώς η μέχρι πρότινος “πράσινη” λίμπερο, Εβίτα Ξηντάρα, αγωνίζεται πλέον στους “κιτρινόμαυρους”.

Στο περσινό ματς των δύο ομάδων στην έδρα της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 3-0. Tέλος, ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το γεγονός, πως ο νέος τεχνικός της γηπεδούχου ομάδας Γιουνούς Οτσάλ, θα καθίσει σήμερα για πρώτη φορά στον πάγκο της “Ένωσης”. Εκείνος ήταν μέχρι πρότινος βοηθός του ομοσπονδιακού προπονητή Μαρτσέλο Αμποντάνζα, στην Türk Hava Yolları.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Με την ίδια συνταγή για να τελειώσει αλώβητος τον πρώτο γύρο

Previous article

Αποθέωση για Μποντιρόγκα και Παππά στο ΟΑΚΑ! (Pics-Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.