EDITORS CHOICEMME

Ο Παναθηναϊκός είπε το πρώτο… ΟΧΙ για τον Μπιλάλ!

0

Ο Παναθηναϊκός δεν δέχθηκε… πολλά – πολλά και έτσι έριξε την πρώτη απόρριψη για τον νεαρό ποδοσφαιριστή!

 

Μπορεί το ενδιαφέρον για τον νεαρό Μπιλάλ (γεννημένος στις 21/11/2003) από ομάδες της Αιγύπτου και της Ευρώπης, ωστόσο το πρώτο… ΟΧΙ για τον ταλαντούχο άσο πήγε στην Εθνική του ομάδα.

Ο νεαρός επιθετικός της U19 του Παναθηναϊκού δέχθηκε κλήση από την Εθνική ομάδα Νέων της Αιγύπτου, για να συμμετάσχει στις προπονήσεις της, ωστόσο το “Τριφύλλι” δεν το επέτρεψε.

Στην Αιγύπτο γράφουν ως είδηση σήμερα, καθώς η Ελληνική ομάδα δεν επέτρεψε τον ποδοσφαιριστή του να πάει στην χώρα του, καθώς τον χρειάζονται για την πρώτη ομάδα.

Ο προπονητής της Νέων ενημερώθηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας του πως ο νεαρός είναι στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς και θέλουν να δουλέψει μαζί του, κατά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αν κάτι κάνει τον Αιγύπτιο να ξεχωρίζει κάπως περισσότερο, είναι οι θέσεις που παίρνει στη μεγάλη περιοχή. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πια αυτό που λέμε λαϊκά “χασογκόλης” ή “γκολτζής”. Υπάρχει ο φορ ο οποίος ξέρει ακριβώς που πρέπει να βρίσκεται, που να κινείται κι από ποιο σημείο να εκτελεί, προκειμένου να βρίσκει μεγάλες φάσεις για γκολ (σ.σ. τα γνωστά στη γλώσσα των analytics xGoals). Από αυτές τις καλές τελικές, άλλωστε, το 40% των προσπαθειών στατιστικά καταλήγει στα δίχτυα. Αυτό το χάρισμα, λοιπόν, το έχει και με τα παραπάνω ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού.

Ο Γιοβάνοβιτς αυτά τα βλέπει και είναι σίγουρο ότι ο νεαρός θα πάρει ευκαιρίες, στις επόμενες αναμετρήσεις!

Πηγή: talentabout.gr

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο Αγρίνιο

Previous article

Μαντσίνι για Παναθηναϊκό όπως Βέλεθ και Γκάνεα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.