0

Όσα έκαναν οι παίκτες του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι 7

Δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια επέμβαση σήμερα. Όσες φορές πήρε την μπάλα στα πόδια του την έδωσε σωστά.

Χουάνκαρ 7

Καλός Χουάνκαρ για άλλο ένα παιχνίδι. Από τα πόδια του περνούσαν οι περισσότερες επιθέσεις του Παναθηναϊκού. Πήρε πρωτοβουλίες, αλλά δεν του βγήκαν τόσο οι σέντρες.

Σένκεφελντ 7

Εκανε ένα λάθος στο 79΄ στην ευκαιρία του Τζοβάρα που δεν κόστισε, αλλά στο υπόλοιπο μέρος του αγώνα ήταν πολύ καλός. Σωστές τοποθετήσεις ενώ βοήθησε και στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

Μάγκνουσον 8

Εκπληκτικός! Αμυντικά καθάρισε όλες τις φάσεις, ενώ με τις πάσες του δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στην ομάδα του Περιστερίου. Κερασάκι στην τούρτα η γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 93΄.

Κώτσιρας 8

Πολύ καλό ματς από τον μπακ του τριφυλλιού. Ανέβαινε συνεχώς και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα του Ατρόμητου. Είχε και δύο καλά σουτ, αλλά στάθηκε άτυχος.

Ρούμπεν 8

Γι΄ άλλο ένα ματς ο… εγκέφαλος της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού. Σωστές πάσες, σωστές αλληλοκαλύψεις και γενικότερα πολύ καλή εμφάνιση.

Κουρμπέλης 7

Βοήθησε αρκετά στην ανάπτυξη της ομάδας. Είχε πρωτοβουλίες, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

Μπερνάρ 8

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο. Σε κάθε επίθεση του Παναθηναϊκού περνούσε η μπάλα από τα πόδια του. Στο 1-0 πέρασε μια υπέροχη πάσα στον Σπόραρ, αυτός πάσαρε στον Ιωαννίδη και ο τελευταίος κέρδισε τον Γιαννιώτη.

Σπόραρ 7

Είχε πολύ δύσκολο έργο σήμερα, καθώς όλος ο Ατρόμητος ήταν κλεισμένος στην περιοχή του. Στο γκολ ήταν καθοριστικός, μιας και έκανε την πάσα στον Ιωαννίδη.

Αλλαγές

Ιωαννίδης 9

Ο Φώτης Ιωαννίδης γι΄ άλλο ένα παιχνίδι ήταν καθοριστικός. Μπήκε στο 64΄ και στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Τρίτο ματς που ο Ιωαννίδης ήταν καθοριστικός.

Βαγιαννίδης 8

Ο νεαρός μπακ παρότι μπήκε στο 82΄ μπόρεσε να κάνει την διαφορά. Δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ατρομήτου και μάλιστα αυτός κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ.

Τσόκαϊ –

Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Γκάνεα 7

Μπήκε στο τελευταίο μέρος του αγώνα, αλλά βοήθησε αρκετά.

 

Τα highlights του Παναθηναϊκός – Ατρόμητος!

Previous article

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με καπνογόνο στο χέρι ο Κουρμπέλης! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.