0

“Μπήκαμε στα βαθιά από νωρίς και κολυμπάμε καλά” ήταν η απάντηση του Ιβάν, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο.


Συνεχίζεται η αταλάντευτη τήρηση του πλάνου της πενταετίας και οι στόχοι που τέθηκαν έχουν επιτευχθεί (δεν ήταν το φετινό πρωτάθλημα σε αυτούς). Ο κόσμος ενώθηκε και είναι κοντά στην ομάδα που παίζει για να διεκδικεί πρωτάθλημα και όχι για να για να μπει στα play off. Οι βασικοί του αντίπαλοι είναι οι παραδοσιακά μεγάλες ομάδες και όχι ο Άρης, ο Αστέρας, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ, ο Βόλος ή ο ΟΦΗ.

Οι αντίπαλοι τον σέβονται και δεν ακούγονται δηλώσεις πριν τον αγώνα μαζί του “πάμε για τη νίκη”, ακόμα και μέσα στη Λεωφόρο. Παίζουν ταμπούρι μαζί του (εντός και εκτός) και οι ελάχιστες που τόλμησαν να παίξουν ανοικτά το πλήρωσαν.

Πλέον δεν είναι ο μόνιμος στόχος των διαιτητών, που τον αδικούσαν με μεγάλες και μικρές ομάδες και δεν σέβονταν τον κόσμο και την ιστορία του, ακόμα και μέσα στη Λεωφόρο. Όχι ότι φέτος δεν μπορούσαν να είναι πιο δίκαιοι μαζί του (ας είναι καλά το VAR και οι ξένοι διαιτητές), αλλά τουλάχιστον μπορούσε να τους διαχειριστεί.

Σε αντίθεση πάντως με όλους τους ανταγωνιστές δεν του δόθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ που αμφισβήτησε όλη η Ελλάδα, δεν του χαρίστηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ, δεν έβαλε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ που αμφισβητήθηκε σαν οφσάιντ, δεν του χαρίστηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ, δεν του χαρίστηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ.
Αντίθετα υπήρξαν περιπτώσεις που δεν του δόθηκαν πέναλτι, δεν αποβλήθηκαν αντίπαλοι παίκτες, δεν προστατεύτηκε από το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων, του ακυρώθηκαν γκολ που έπρεπε να μετρήσουν. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ήταν η καλύτερη ομάδα και στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ που δεν ήταν, έχασε βαθμούς.

Τίποτα δεν του χαρίστηκε, δεν έβαλε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΥΧΕΡΟ ΓΚΟΛ, δεν επέτρεψε να του κάνουν ευκαιρίες, δεν προκάλεσε την τύχη του. Στους περισσότερους αγώνες μπορούσε να βάλει περισσότερα γκολ και ποτέ δεν απειλήθηκε από τη στιγμή που προηγήθηκε. Στα χασομέρια πήρε ή απειλήθηκε να χάσει τους λιγότερους βαθμούς. Είχε τους πιο άτυχους, κρίσιμους και σοβαρούς τραυματισμούς, ήταν η ομάδα που έχασε σχεδόν όλους τους καλύτερους παίκτες της.

Μάζεψε όχι μόνο τους περισσότερους βαθμούς. Είναι η μοναδική αήττητη, έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ και έχει δεχτεί τα λιγότερα. Όλες οι μεταγραφές πέτυχαν και έτσι δεν φάνηκε το σημαντικά μικρότερο budget του από τους ανταγωνιστές.

Το πλάνο της επόμενης πενταετίας προχωράει, είτε πάρουμε πρωτάθλημα είτε όχι. Τα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Panathinaikos επέστρεψε, είναι ΕΔΩ!

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

O Σάρλια “ξαναχτύπησε” με …«Ρονάλντο» Ιωαννίδη! (pic)

Previous article

Πονάει… ο Καρπετόπουλος: «Δεν έχει διάθεση για καλύτερο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟ, είναι φτιαγμένος για νίκες στο γκολ!» (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.