0

Είναι το απόλυτο παράδειγμα, πως όποιος δουλεύει πάντα, μα πάντα θα δικαιώνεται!

Οσο δύσκολο κι αν είναι κάθε φορά το μονοπάτι που έχει να διανύσει. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας παίκτης που κάθε φορά θα δώσει ότι έχει και δεν έχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε παίζει ένα λεπτό, είτε 95′.

Κι ο Θεός του ποδοσφαίρου (μαζί με την επιμονή και το ταλέντο του 22χρονου φορ) του έδωσε την τελευταία εβδομάδα την ευκαιρία να γίνει ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού κι εκείνος που έβγαλε τα… κάστανα απ’ τη φωτιά, όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές σε ισάριθμα ματς με Ολυμπιακό, Παναιτωλικό και Ατρόμητο.

Ο Φώτης συνεχίζει να… Φωτ(ή)ζει το δρόμο του Παναθηναϊκού σε μία απ’ τις πιο σημαντικές «στροφές» της Super League 1 και (ξανα)βγήκε μπροστά ακριβώς στο σημείο που οι «πράσινοι» χρειάζονταν νέους πρωταγωνιστές στα δύσκολα. Όντας καθοριστικός με το κερδισμένο πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα υπερπολύτιμα γκολ του σε Αγρίνιο και Λεωφόρο, για να μην χάσει ο Παναθηναϊκός αυτό το μεγάλο προβάδισμα που με τόσο κόπο είχε αποκτήσει στις πρώτες 10 στροφές του πρωταθλήματος.

Ενας «game changer» ακριβώς την ώρα που έψαχνε ο Παναθηναϊκός κάτι διαφορετικό για να «τονώσει» τη γραμμή πυρός του, έχοντας πλέον λιγότερες επιλογές μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ στο χιαστό και τη θλάση που κράτησε εκτός τον Παλάσιος απ’ τα δύο τελευταία ματς του α’ γύρου.

Και στο τέλος της ημέρας, το αξίζει, διότι παραμένει ένας ταπεινός «πολεμιστής» που πάντα θα είναι εκεί για την ομάδα του…

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η παρακάμερα του αγώνα: Οι αντιδράσεις του πράσινου πάγκου και το ευχαριστώ του Γιοβάνοβιτς (Vid)

Previous article

«Χόρτο μαγικό» με Κουρμπέλη ενορχηστρωτή! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.