0
Σημασία έχει η εικόνα που παρουσιάζεται στο τώρα αφού ούτως ή άλλως το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το προσδιορίσει. Η αναφορά έχει να κάνει με τον εκπληκτικό φέτος και μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα Παναθηναϊκό. 

Οι πράσινοι με την λέξη του πρώτου γύρου κατάφεραν να έχουν σπάσει όλα τα κοντέρ χωρίς να έχουν παρουσιάσει το σούπερ εκρηκτικό ποδόσφαιρο. 

Μπορεί κάποιοι να λένε ότι η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο ωστόσο ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αυξάνει τη διαφορά στην κορυφή από τους άλλους αυξάνοντας μάλιστα ολοένα την διαφορά από τους άλλους που ακολουθούν. Το αν θα αντέξει ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο γύρο αλλά και στα πλέι οφ είναι κάτι το οποίο θα φανεί στην πορεία των πραγμάτων.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Παναθηναϊκός χωρίς να παίζει το φανταστικό ποδόσφαιρο έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και οπωσδήποτε την σκέψη και την αρχική εκτίμηση ακόμα και την σκέψη του και του πιο υπεραισιόδοξου οπαδού του. 

Το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται την όποια ευκαιρία του παρουσιάζεται με πολύ ώριμη συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο.
Κυνηγάει με πείσμα το γκολ ακόμα και στο τελευταίο λεπτό της όποιας καθυστέρησης, δεν αφήνει ανεκμετάλλευτη την αριθμητική του υπεροχή όταν ο αντίπαλος μένει με δέκα παίκτες και αξιοποιεί στο έπακρον τις περιπτώσεις των πέναλτι που δίνονται υπέρ του. Με αυτά και μ αυτά ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον τρόπο να φθάνει στην ουσία, Και αυτό το στοιχείο είναι υπεραρκετό ώστε μέχρι στιγμής να του δίνει την πολύ μεγάλη διαφορά από τους άλλους μνηστήρες του τίτλου.
Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ανάλυση: Πρώτος και καλύτερος σε όλα!

Previous article

Ο Μάγκνουσον κατέχει την τέχνη του φάουλ (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.