0

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Superleague πρωτοπόρος και στο +8 από τη 2η θέση, διαφορά που ξεπερνούν μόλις έξι ομάδες στην Ευρώπη πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο πρώτος γύρος της Superleague ολοκληρώθηκε κι ο Παναθηναϊκός κατοχύρωσε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, μετά το ονειρικό του ξεκίνημα με δέκα νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς και το συνολικό 12-1-0 που τον καθιστά αήττητο και πρωτοπόρο.

Οι Πράσινοι θα εκκινήσουν το δεύτερο μισό της σεζόν, μετά το τέλος του Μουντιάλ, με «μαξιλαράκι» οκτώ βαθμών από τη δεύτερη της βαθμολογίας, ΑΕΚ. Αυτό το +8 είναι αριθμός που τους συγκαταλέγει στις πρωτοπόρους των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με τις ευρύτερες διαφορές πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, μόλις έξι ομάδες σε όλη την Ευρώπη έχουν χτίσει μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας, από κοινού με τις Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Νάπολι (Ιταλία) και Μπενφίκα (Πορτογαλία), με τις δύο τελευταίες να είναι επίσης αήττητες.

Έναν βαθμό πιο μακριά (+9) έχει ξεφύγει η Ρακόβ των Σβάρνα-Παπανικολάου στην Πολωνία και η Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη κι από κει και πέρα τέσσερις ομάδες απολαμβάνουν διψήφια διαφορά από τον δεύτερο: Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία), Γκενκ (Βέλγιο) και Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) με +10, ενώ τη μεγαλύτερη διαφορά στην Ευρώπη έχει χτίσει μέχρι στιγμής η Ολίμπια Λιουβλιάνας στη Σλοβενία με +13.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ανεβαίνει συνέχεια και ψηλά η χρηματιστηριακή αξία του Αντράζ Σποράρ!

Previous article

Παρουσίασε όλα τα ρεκόρ που έσπασε στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.