0

Ο Παναθηναϊκός αποσπά το χειροκρότημα με τον τρόπο που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να μπει ανάμεσα στις γραμμές του και να κυκλοφορήσει άνετα μπάλα.

Η βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία είναι πασιφανής από το καλοκαίρι και μάλιστα σε φιλικά απέναντι σε κλαμπ τοπ πρωταθλημάτων.

Μετά από χρόνια το κλαμπ θυμήθηκε και πάλι την άμυνα χωρίς να πάρει μαζί στις βαλίτσες του το εύθραυστο προφίλ που κουβαλούσε τα τελευταία έτη και το ήθελε να δέχεται γκολ στην πρώτη επικίνδυνη κατεβασιά του αντιπάλου, γεγονός που πάγωνε τους πράσινους χωρίς να τους αφήνει περιθώρια αντίδρασης.

Σημαντική η συνεισφορά του Χόρντουρ Μάγκνουσον που όσο κι αν δεν ήταν καλός στο ντέρμπι και στο Αγρίνιο είναι ένα παιδί με ποιότητα, κάτι που το έβγαλε αμέσως στα αποδυτήρια.

Αγωνιστικός τύπος με υπομονή και καλά για στόπερ χτυπήματα μπάλας. Έχει γυρίσει δυνατός από κάμποσους τραυματισμούς σε νεαρή ηλικία, κάτι που δηλώνει σθένος. Προφανώς καλύτερη επιλογή από τον Φραν Βέλεθ.

Δημήτρης Στρατής

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

«Πράσινο βουνό»: Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποτελεί και φέτος εγγύηση στα μετόπισθεν (Pic)

Previous article

Ο Παλάσιος και το ξεκίνημα του στον Παναθηναϊκό….

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.