0

Ο Παναθηναϊκός έχει να διαχειριστεί και το πρόβλημα του Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός γκαρντ ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και κάνει θεραπείες για να δώσει το παρών στη διαβολοβδομάδα.


Δεν έφτανε η κάκιστη εικόνα για τους «πράσινους» έχουν και τον «πονοκέφαλο» με τον Λιθουανό γκαρντ. Ο Μάριους Γκριγκόνις αποχώρησε πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με την Φενέρ με ενοχλήσεις στη μέση. Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα διαπιστώθηκε πως έχει οσφυαλγία.

Φυσικά ο έμπειρος γκαρντ δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Καρδίτσα (20/11, 19.15). Ξεκίνησε ήδη θεραπείες και την Δευτέρα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του ενόψει της κρίσιμης διαβολοβδομάδας με Βίρτους και Βιλερμπάν. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί.

Εκτός αποστολής είναι και ο Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος ακόμα δεν έχει δηλωθεί στο ρόστερ της Α1, θα ξεκουραστεί ώστε να είναι έτοιμος για τα δύο προσεχή παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Εκτός παραμένει ο Αντριους που ψάχνει ομάδα, αλλά και ο Νεοκλής Αβδάλας (διάταση στον έσω πλάγιο). Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ βρίσκεται με την εφηβική ομάδα στο Rising Stars.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Παναθηναϊκός ΑΟ: «Η Θύρα 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς»

Previous article

ΖΑΟΝ – Παναθηναϊκός 0-3: Επιστροφή στις νίκες!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.