0

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον προπονητή και πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σε άσχημη κατάσταση, πλέον είναι σε ακόμη πιο πολύ άσχημη μετά το «ναυάγιο» με την Φενέρ και την ήττα με 107-77. Οι περισσότεροι περίμεναν καλή συνέχεια μετά το αποδοτικό δεύτερο ημίχρονο και τη νίκη με την Μπασκόνια. Οι «πράσινοι», όμως, έκαναν πολλά βήματα πίσω, χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια από την ομάδα του Ιτούδη και κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση.

Πλέον ο εξάστερος μπαίνει σε μία πολύ κρίσιμη εβδομάδα, έχοντας στο ΟΑΚΑ τα δύο παιχνίδια με την Βίρτους Μπολόνια και την Βιλερμπάν. Αυτοί, που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι αν χαθεί ένα από τα δύο παιχνίδια θα υπάρχουν εξελίξεις. Προφανώς αυτές οι εξελίξεις, που εννοούν, θα έχουν να κάνουν και με το θέμα του προπονητή. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής, αν και γενικώς είναι νωρίς στη σεζόν. Η πίεση, όμως, στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη, τα αποτελέσματα κρίνουν τα πάντα και έτσι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σε έναν Παναθηναϊκό άλλωστε, που εδώ και καιρό ακροβατεί.

Προπονητές διαθέσιμοι, πάντως, υπάρχουν (όπως ο Πάμπλο Λάσο), ενώ σε περίπτωση εξελίξεων δεν αποκλείεται να τεθούν και θέματα παικτών. Ηδη 2-3 δεν τραβάνε όπως ο Γκριγκόνις, που είναι με μεγάλο συμβόλαιο και ο Γκουντάιτις.

Σε λίγες ώρες υπάρχει το παιχνίδι με την Καρδίτσα, όπου λογικά ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Όχι ότι είναι καλός, αλλά είναι πολύ αδύναμη η θεσσαλική ομάδα. Θες προσπάθεια δηλαδή για να χάσεις από την ομάδα του Γιάννη Μπουρούση.

 

 

Τα βλέμματα, πάντως, είναι ήδη στραμμένα στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Βίρτους του Σκαριόλο στο ΟΑΚΑ. Η ιταλική ομάδα διέλυσε την Βαλένθια και θα έρθει στην Ελλάδα για ένα μεγάλο «διπλό». Αν τα καταφέρει να νικήσει, τότε ο Παναθηναϊκός το πιο πιθανό είναι ότι θα μπει σε καζάνι εξελίξεων με άγνωστες προεκτάσεις.

 

 

πηγή: sportdog.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ανοίγει το ροτέισον ο Γιοβάνοβιτς – Μπαίνουν στα βαθιά όλοι!

Previous article

Αποχώρησε με διάστρεμμα ο Σαμοντούροβ από το Rising Stars

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.