0

Τα πρώτα… πιστόλια του Παναθηναϊκού που βοήθησαν στο να σκοράρει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς με μεγαλύτερη συχνότητα

Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη χώρα του Κατάρ. Ο Παναθηναϊκός, ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο, ως πρωταθλητής… χειμώνα. Σε 13 αναμετρήσεις σημείωσε 12 νίκες και μόλις μία ισοπαλία… Παραμένει ακόμα αήττητος, έχοντας κατασκηνώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα από τις αρχές της σεζόν.

Σίγουρα, για να συμβεί αυτό η επιθετική ζώνη του “Τριφυλλιού” έχει συνεισφέρει αρκετά και στο κομμάτι της δημιουργίας αλλά κυρίως στον τομέα της εκτέλεσης. Αϊτόρ, Σπόραρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης είναι οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν. Η ατυχία ωστόσο χτύπησε την πόρτα του Ισπανού… ο οποίος βρισκόταν σε δαιμονιώδη φόρμα πριν τραυματιστεί.

Όμως, που σημειώνουν τα περισσότερα τέρματα οι παίκτες του συλλόγου φέτος; Πήραμε τους τέσσερις πρώτους σκόρερς του Παναθηναϊκού, για να δούμε πως σκοράρουν στον Α Γύρο του πρωταθλήματος. Ο Αϊτόρ έχει οκτώ γκολ, καθώς έχει σημειώσει έξι στη Λεωφόρο και δύο εκτός έδρας και μάλιστα τα πέτυχε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Ο Σποράρ είναι ο πιο ισορροπημένος… Ο Σλοβένος έχει πέντε γκολ, τρία εντός και δύο εκτός έδρας. Ο Παλάσιος έχει πετύχει κάτι… ιδιαίτερο, καθώς μετρά τέσσερα τέρματα και όλα είναι εκτός έδρας. Τέλος, ο Φώτης Ιωαννίδης έχει σκοράρει δύο φορές, μία στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και μία εκτός.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Σε …δύο ταμπλό ο Παναθηναϊκός

Previous article

Φιλική νίκη με «σφραγίδα» Βέρμπιτς για την Σλοβενία κόντρα στο Μαυροβούνιο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.