0

Οι “πράσινοι” έσπασαν… ακόμη ένα περσινό τους ρεκόρ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Αλμωπό Αριδαίας για την τρίτη “στροφή” της Super League 2. Οι “πράσινοι” πήραν ακόμη μία ισοπαλία και συνέχισαν το αήττητο σερί τους στη διοργάνωση. Το παιχνίδι έληξε 1-1 με την ομάδα του Αντωνίου να ισοφαρίζει στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές για τη σεζόν 22-23, οι “πράσινοι” μετρούν μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Αυτό δεν συνέβη ποτέ την περασμένη χρονιά. Το Τριφύλλι δεν είχε καταφέρει ποτέ να μείνει αήττητο για περισσότερο από δύο ματς. Έτσι και αυτό το ρεκόρ… έσπασε και μένει να δούμε πόσο παρά πάνω θα βελτιωθεί η ομάδα του Αντωνίου μέσα στη σεζόν.

Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου δεν μπήκαν καλά στην αναμέτρηση. Το ”τριφύλλι” δεν μπορούσε να δημιουργήσει εύκολες φάσεις. Στο πρώτο 45λεπτο δέχτηκε και γκολ. Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά μετά την ανάπαυλα και σκόραρε μετά από ωραία ανάπτυξη της μπάλας στο 53΄. Το γκολ το έβαλε ο Ταβάρες από γύρισμα του Τουρκοχωρίτη.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο στόπερ που προτάθηκε σε Παναθηναϊκό και άλλες δύο ομάδες

Previous article

«Γιοβάνοβιτς, ο αυστηρός, ο «πατέρας», ο δίκαιος»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.